Бела Хадид и Дрейк взривиха интернет с новите си прически

Нова година, ново Аз - ситуацията е точно такава при Дрейк и Бела Хадид. Убедете се сами!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 януари 2021

Звездите често правят промени във външния си вид, а ние още по-често оставаме вдъхновени от смелостта им, когато говорим за нещо по-голямо. Бела Хадид откри новата година, оставяйки назад карамелените акценти, любими на Приянка Чопра.

Новият стайлинг на по-малката сестра Хадид включва едри, огненочервени и жълти акценти, докато останалата част от косата е решена в междинен нюанс на кафявото. 

Въпреки че Бела не написа нищо в описанието под публикацията, някои от нейните известни приятели (здравей, Хейли Бийбър!) се включиха веднага, за да изразят одобрението си. "Уоу, ти си цяла вълна", споделя съпругата на Джъстин Бийбър.

И за да не се налага Бела да поема тежестта сама, Дрейк отпразнува статута си на най-стриймвания изпълнител за 2020 г. с нов... бретон. "BIG #MOOD" е описанието под неговия пост, който накара интернет пространството да избухне и милионите meme-та да не закъснеят.

Според Page Six, някои потребители в Twitter твърдят, че бретонът е дело на Photoshop, а не на посещение в салона. Каквато и да е истината, Дрейк определено напомня на Джъстин от времето около 2010 г. Вашето мнение?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA