Грижете се за косата, но в никакъв случай не забравяйте скалпа

Обновете и защитете скалпа с новата мощна маска от линията Amino Acid на любимите Kiehl's.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 декември 2021

Пътят към здравата коса започва със здравия скалп. Независимо от нейната текстура, смятаме, че важи следното правило - колкото по-здрав е скалпът, толкова по-здрава е косата.

Въпреки че често не му обръщаме достатъчно внимание, за него трябва да се грижим по същия начин, по който се грижим за кожата си, като хидратираме и подхранваме при всяко измиване.

57

От 2002 г. насам за нуждите на нормалната до суха коса голяма част от beauty последователите се доверяват на шампоани и балсами от линията Amino Acid, които съдържат уникална комбинация от чисто кокосово масло, пшеничен протеин и аминокиселини. Затова не е изненадващо, че продуктите, съдържащи тези високоефективни почистващи формули, са най-продаваните от асортимента на Kiehl's.

Сега марката представя най-новите продукти в своята емблематична колекция за грижа за косата. Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask и Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub – веган формули, подходящи за всички видове скалп, които помагат за възстановяване и защита.

Ексфолиращият Amino Acid Scalp-Detoxifying Treatment Scrub нежно премахва мъртвите кожни клетки от скалпа и оказва дълбоко почистващ ефект чрез премахване на замърсявания, следи от продукти за коса и прах от околната среда. Експертно проектираната формула, състояща се от десет аминокиселини, комбинирани с морска сол и салицилова киселина, е подходяща за всички типове коса.

57

Маската Amino Acid Scalp-Restoring Treatment Mask се грижи и подхранва косата, без да я утежнява. Формулата с тройни аминокиселини и триглицериди от кокосово мляко осигурява хидратация на скалпа и здрав вид и усещане на косата.

Новите продукти от линията Amino Acid ще откриете в магазина на Kiehl's в Paradise Center, а от януари и онлайн на www.kiehls.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA