Най-горещите тенденции при косата този сезон

Цветовете са различни, но атрактивни. Формите са симетрични, но интересни. Блясъкът е секси, но и задължителен.

Русите цветове отстояват своето с повече изисканост и софистицирана строгост. Тази авторска интерпретация комбинира изящно хладни и топли руси оттенъци, създадена с color design by Inspire. Луксозно мека, лека и дифузна, тенденцията е вдъхновена от идеята за съвършения допир на кашмира до кожата.

Представяме ви най-горещия оттенък за 2022 г. при цветовете за брюнетки: харизматична комбинация от наситен богат шоколадов цвят, какао и мока или GLOSSY ESPRESSO. Предпочитаме го с нюанс по-тъмен, за да подсилим лъскавия оттенък на кафето, доближавайки се до нежната пяна от капучино в дължините. Блясъкът разкрива характера на цвета, а акцентът в тази тенденция е гланцът.

Бретонът продължава да е топ тенденция за 2022-ра, затова визажистите на Inspire смело го интерпретират в shaggy вариант,  с красиви контури под скулата, разделен в средата или странично. Добавена е и нова насока за развитие, съчетаваща двата абсолютни тренда за миналата година: shaggy и mullet. С други думи, 70-те продължават възхода си.

Розовото държи ключа към цвета – от пухкавата плътност на бонбоните до едва забележимия металически оттенък на теменужките. Inspire развиват фаворита на Pantone за 2022 г. (very peri) в посока люляк и диви теменужки, създавайки свой цвят на годината, нюансиран до съвършенство с изящна техника и щипка вдъхновение в лилаво и орхидея.

При техниките на оцветяване и през този сезон продължава тенденцията за съвършени Instagram визии, glamour look, създадени чрез експертно и прецизно преливане на тоновете, наречено color design by Inspire. Комбинираме нюанси в гамата на бежовото, карамелено и кленов сироп. Контрастът е подсилен, релефът - осезаем. Стайлингът е обемен, бляскав в подчертано луксозна интерпретация. Естествеността във визията отстъпва на УАУ ефекта, защото жените са готови да вложат повече усилия и не се срамуват да го покажат.

• Коса: Inspire Creative Team • Модели: клиенти на салони Inspire • Фотография: Димитър Чилов • Грим: Георги Русев

Този сезон симетрията се завръща във формата, а посланиците на Inspire я режисират уверено в смели дължини с ефирна мекота и блясък. Косата се спуска по раменете, понякога луксозно небрежна, но задължително секси, с дъх на добре изстудено бургундско лято и нежни танци под топлото звездно небе.

Кодовата дума за стайлинга на 2022 г. е slick straight - гладко дефинирана, бляскава, права, силно пригладена коса. Гланцът излиза от забвение и се завръща демонстративно с още повече великолепие, особено при брюнетките, а подстригването в стил боб ще продължава да е hot.

Повече разказваме в галерията по-горе.

Открийте най-горещите тенденции в LOOK BOOK 2022 в салони Inspire и на inspirebg.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA