Според Moroccanoil бъдещето изглежда наистина цветно

Имахме възможността да видим отблизо новата линия професионални бои за коса на бранда.

Moroccanoil дава начало на лятото с нова линия професионални бои за коса.

Глобалният Moroccanoil Color Ambassador Гарет Уилямс демонстрира последните тенденции в техниките за боядисване, а бляскавите визии на моделите на подиума подкрепиха заявката за перфектни цветни резултати с Moroccanoil Color Collection.

Morrocanoil

Новата посока на любимия бранд осигурява дълготрайни резултати и интензивен блясък, като същевременно защитава косата по време на процеса на боядисване.

Тайната на тази внимателно обмислена и изпипана до съвършенство цветна колекция, състояща се от перманентни, полуперманентни бои за коса и изсветлители, се корени в комбинацията от ProArginine + ArganID™ технология + ниско съдържание на амоняк. Те допринасят за постигане на многоизмерен, сияен цвят и интензивен блясък. Косата мигновено става по-управляема, с над 9 седмици интензивен цвят, буквално като след посещение в салона.

Morrocanoil

Moroccanoil е бранд, изграден върху върху иновации, започвайки с революционния продукт Moroccanoil Treatment, който накара целия свят да говори за аргановото масло и създаде категорията за грижа за косата, обогатена с масла. Новаторският продукт постави началото на обширна линия от първокласни продукти за грижа за косата, а същият иновативен дух е в основата на новата колекция професионална боя за коса.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИТЕ МИТОВЕ, СВЪРЗАНИ С ГРИЖАТА ЗА КОСАТА

Morrocanoil

Част от колекцията представя Color Rhapsody Permanent Cream Color – едно от многото цветни предложения, които марката пуска, за да направи изживяването в салона още по-приятно. Специално за всички, които искат да постигнат жизнени, интензивни, естествени и модерни тонове и пълно покритие на белите коси.

Color Calypso Demi-Permanent Cream Color пък е идеалният избор за тези, които обичат да сменят цвета на косата си, да освежават сегашния или просто да експериментират. Линията включва лесни за използване формули с ниска ангажираност, които позволяват множество тонални посоки и техники.

Morrocanoil

Blonde Voyage са предназначени да защитават и подхранват косата, осигурявайки контролирано и надеждно изсветляване за постигане на идеалното русо на всеки клиент, а Color Infusion Pure Color Mixers са чисти пигменти, които могат да се смесват с продуктите.

Няма значение дали търсите начин да подобрите, подчертаете или неутрализирате топли или студени тонове, продуктите на марката са подходящи за вас. Всъщност за всеки, който иска жив и същевременно персонализиран цветови резултат.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA