Дженифър Анистън показа как прави бохо къдриците си

Време е завинаги да забравите иконичната прическа на Рейчъл Грийн.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 08 ноември 2022

Дженифър Анистън показа как прави (вече) известните си естествени къдрици.

53-годишната звезда сподели, че нейната haircare марка LolaVie ѝ е "помогнала да опознае и приеме собствената си текстура на косата".

"Сух въздух и малко @lolavie", гласи описанието под последния Instagram пост на екранната Рейчъл Грийн, който събра стотици коментари и от нейни звездни приятелки като Наоми Уотс, Мишел Пфайфър и Рита Уилсън.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: BEAUTY БРАНДЪТ НА ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН ОБЕЩАВА КРАСИВА И ЗДРАВА КОСА

През септември Джен отпразнува годишнината на LolaVie с два нови продукта - възстановяващият шампоан и балсам. Тогава тя сподели че създаването на марката ѝ е помогнало да се грижи за косата си по-добре.

"Никога не съм успявала да накарам косата ми да изглежда добре, без да смесвам тон различни продукти в дланта си. Само тогава се получаваше. За мен беше голямо облекчение да имам продуктите, които сме създали, защото с тях успявам сама да си направя косата", допълва тя.

"Никога не съм успявала да имам хубави къдрици на плажа. Просто винаги изглеждат като гнездо на плъх. Така че беше невероятно. Аз прекарвам доста време на плажа и това прави косата ми наистина суха. Най-доброто доказателство за успех е, че работи и за мен."

Когато брандът дебютира през 2021 г., Анистън каза, че създаването на марката е "важно" начинание, защото се бори с поддържането на косата си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН ВЕЧЕ Е ГОТОВА ДА ХОДИ ПО СРЕЩИ

"Винаги е било проблем да я отглеждам и да я поддържам здрава, всъщност това беше най-голямата ми трудност. Беше важно да се изправя лице в лице с проблема и да кажа: "Нека направим нещо страхотно."

И занапред Анистън държи продуктите да са в унисон с нейната философия за грижа, която е сравнително проста - крие се в това да се чувстваш възможно най-удобно.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA