Дженифър Анистън вече е готова да ходи по срещи

Търсенето на партньор никога е било приоритет за звездата от "Приятели", но сега чувства, че е време да "се сподели" с някой друг.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 септември 2021

Дженифър Анистън избягва коментарите за любовния си живот, но все пак реши да повдигне завесата.

В ново интервю за подкаст на SiriusXM звездата от "Приятели" потвърждава, че не се е срещала с никого по време на пандемията, но е готова да търси партньор. "Никой не е попадал в радара ми наскоро, но мисля, че е време. Мисля, че съм готова да споделя себе си с друг човек."

След трите години брак с Джъстин Теру, на които сложиха край през 2017 г., Анистън споделя, че романтичната връзка категорично не е била приоритет. "Не исках дълго време, харесваше ми да съм самостоятелна, без да съм част от двойка. Излизам на срещи от 20-годишна, така че имаше нещо хубаво в това да отделяш време за себе си."

Въпреки че е готова отново да се гмурне в дълбокото, със сигурност няма да я срещнете в приложение за запознанства. "Без Tinders и без Rayas. Аз съм момиче от старата школа."

Тя коментира и своите виждания за перфектния партньор, уточнявайки нещо, което всички знаем - добрата първа целувка е важна. "Доста е важна. Тя, както и лекотата, с която протича първият разговор. Добър индикатор е. Заедно с хумора, щедростта и любезността."

"Спортът също е от значение, не само как изглеждате. Искам да съм тук дълго време и да не бъда в инвалидна количка, когато стана на 80", доуточнява Джен.

Само преди няколко седмици тя отрече абсурдните слухове, че между нея и Дейвид Шуимър има нещо повече от просто приятелство. "Това беше странно. Всъщност не можех да повярвам. Наистина ли? Това е брат ми, но разбирам. Случката просто показва колко силно хората се надяват фантазиите им да се окажат сбъднати мечти." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA