Дженифър Анистън най-накрая коментира слуховете за Дейвид Шуимър

Звездата от "Приятели" разби надеждите на милиони фенове, които все пак мислеха, че Рос и Рейчъл не са били on a break.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 септември 2021

След като Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър признаха, че е имало "силно привличане" в началото на снимките на "Приятели", интернет полудя.

Двамата направиха изненадващото разкритие в специалния reunion "Приятели: Отново заедно" и не съвсем доверени източници решиха да коментират, че "спомените за миналото са събудили чувствата помежду им и химията, която винаги са се опитвали да загърбят, все още е там."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧАВАТ ЗВЕЗДИТЕ ОТ "ПРИЯТЕЛИ" 17 ГОДИНИ СЛЕД КРАЯ НА СЕРИАЛА?

57

Няколко дни след появата на спекулациите екранният Рос Гелър отрече с Анистън да са прекарвали време заедно, а сега самата тя потвърждава, че помежду им никога не е имало нещо повече от екранна химия и искрено приятелство.

"Това беше странно", казва тя в ново интервю за Entertainment Tonight. "Всъщност не можех да повярвам. Наистина ли? Това е брат ми, но разбирам. Случката просто показва колко силно хората се надяват фантазиите им да се окажат сбъднати мечти." 

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЮБИМИТЕ (НЕ ЧАК ТОЛКОВА ИЗВЕСТНИ) ЕПИЗОДИ НА "ПРИЯТЕЛИ"

Още в шоуто през май те казаха, че макар да са прехвърчали известни флуиди, не са предприемали никакви стъпки, защото все някой от двамата е бил във връзка и "никога не са преминавали тази граница".

Може би омарите им просто ги очакват някъде из широкия свят.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA