Случва ли се нещо между Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър?

Приятели на екранните ни "приятели" споделят, че двамата прекарват все повече време заедно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 август 2021

Знаем, че звучи твърде прекрасно, за да е истина и ни трябва нещо повече от твърдения на "източници", но се говори, че Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър все пак са решили да дадат шанс на любовта си. 

"След reunion-а стана ясно, че спомените за миналото са събудили чувствата помежду им и химията, която винаги са се опитвали да загърбят, все още е там", коментират техни приятели, подчертавайки, че двамата са започнали да си изпращат съобщения и Дейвид е летял специално до Лос Анджелис, за да види Джен.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧИ В "ПРИЯТЕЛИ: ОТНОВО ЗАЕДНО"

57

"Източниците"  твърдят, че звездите от "Приятели" са прекарали солидно време заедно в дома на Дженифър, където тя "готви, докато се забавляват и смеят с часове. Бяха забелязани да пият вино, обикаляйки лозя в Санта Барбара."

Няколко часа след появата на слуховете в публичното пространство вчера, публичните представители на Шуимър и Анистън открекоха истинността им.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЮБИМИТЕ (НЕ ЧАК ТОЛКОВА ИЗВЕСТНИ) ЕПИЗОДИ НА "ПРИЯТЕЛИ"

Припомняме обаче, че по време на специалния епизод "Приятели: Отново заедно", екранният Рос Гелър сподели, че е имал "голяма симпатия към Джен" в началото на снимките, която Рейчъл Грийн определи като взаимна. "Имаше време, в което си паднахме един по друг, но бяхме два кораба, които се разминават, защото единият от нас винаги беше във връзка. Никога не сме преминавали тази граница. Уважавахме я."

Честно казано, съмняваме се да има нещо повече от просто приятелство, но кой знае. Може най-накрая да получат своя happy end извън малкия екран.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA