Всичко, което се случи в "Приятели: Отново заедно"

Специалният reunion беше трогателен, вълнуващ, забавен и всичко онова, което можехме да си представим.

Фотография: Terence Patrick/HBO Max

Думите не стигат, емоциите са много, а сълзите даже не смятаме да коментираме. "Приятели: Отново заедно" е всичко, което можехме да очакваме и искаме. Обичаме тези хора. Ще продължаваме да го правим. Винаги! Извиняваме се за всякаква евентуална липса на логика (въпреки че се опитахме наистина силно) в следващите редове, но бързаме да ви разкажем най-важното, без дори самите ние да сме осмислили видяното и чутото.

*ВНИМАНИЕ: Ако искате да запазите цялото удоволствие, изгледайте 99-минутното шоу в HBO GO и след това се върнете, за да се допълним и коментираме. 

Специалният reunion започва с пристигането на Дейвид Шуимър в студиата на Warner Bros. "Всичко ми се струва по-малко, цялата сцена", споделя Мат Лебланк секунди по-късно, докато Дженифър Анистън казва "Невъзможно е, не сме пораснали". Всички членове на главния актьорски състав се появяват един по един, докато си припомнят интересни моменти от 10-те години, прекарани заедно. Екранният Джоуи Трибиани дори потърси реплики за Кортни на масата за хранене. "Имах толкова много диалози, понякога ги скриваха в ябълките", признава тя.

57

Преди известно време Матю Пери заяви, че не помни цели три години от времето си в "Приятели", но се оказва, че не е единственият. Когато Джен припомня иконичния епизод, в който всички си подмятат топка в продължение на часове, Дейвид Шуимър казва, че не само не помни епизода, но дори не е гледал сериала, докато миналата година дъщеря му не го е накарала. "Има сезони, които никога не съм гледала", споделя Лиса Кудроу. Лебланк и Кокс обаче са гледали всички. "Толкова се гордеех с шоуто, някои неща бяха толкова страхотни", разкрива той. 

След години търсене на гафове в YouTube, сигурно не сте предполагали, че има такива, не виждали бял свят, но е така. В специалния reunion присъстват няколко съвсем нови сцени от снимачната площадка, ще ви оставим да изгледате, без да разваляме удоволствието.

Сред най-иконичните попадения се оказа римейка на иконичния куиз от сезон 4, след който момчетата смениха апартамента си с този на момичетата. Учудваме се колко много неща НЕ помнят всъщност нашите любимци.

Когато водещият на събитието Джеймс Кордън попита групата кой се смее най-силно и отличително, всички посочват Лиса Кудроу. В точно този момент на сцената се качва Маги Уилър, която с иконичното си "О, БОЖЕ МОЙ", казва, че не може да повярва на чутото. Сред другите специални гости са Рийз Уидърспуун и Джеймс Майкъл Тайлър, който се присъедини чрез Zoom, за да сподели, че образът на Гюнтер е нещо, което не може да си представи по по-добър начин. Най-неприятната гост-звезда? "Маймуната", категоричен е д-р Рос Гелър. "Аз съм любител на животните, но неминуемо започнахме да повтаряме обърканите сцени. Случваше се отново и отново." Пред камера виждаме още Джъстин Бийбър, облечен в хелоуинския костюм на Рос от сезон 8, Кара Делевин с шаферската рокля на Рейчъл от сватбата на Бари и Минди, и Лейди Гага като Фийби Буфе, изпълнявайки "Smelly Cat".

57

По време на 99-минутния своеобразен спектакъл, Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър признават, че са били привлечени един от друг в първия сезон, но с цел да запазят приятелството си, никога не са предприели нещо повече. Първата им целувка е тази, която споделят на екран. "Имаше време, в което си паднахме един по друг, но бяхме два кораба, които се разминават, защото единият от нас винаги беше във връзка. Никога не сме преминавали тази граница. Уважавахме я."

57

По отношение на слуховете за евентуално продължение или филм със сценарий, всички са категорични. "Съжалявам, не съм мислила за това. Веднъж чух Марта и Дейвид да го казват и съм напълно съгласна - прекратиха шоуто в много подходящ момент, животът на всички е много хубав и не би трябвало да го развалят, за да има истории." Подкрепяме с две ръце, Лиса!

Къде си представят своите герои сега? "Мисля, че в крайна сметка се оженихме, имахме няколко деца, а ти все още играеш с кости", споделя Дженифър Анистън. Кортни Кокс казва: "Мисля, че Моника продължава да е наистина конкурентна. Децата ѝ вероятно са завършили, но тя все още отговаря за продажбата на торти в началното училище. Тя просто трябва да държи нещата, а Чандлър я кара да се смее всеки ден." "Фийби е омъжена за Майк, вероятно са в Кънектикът, имат деца и тя е техен защитник, защото също са малко по-различни." Ами Джоуи? "Мисля, че е отворил магазин за сандвичи на Venice Beach".

Гледайте "Приятели: Отново заедно", вече в HBO GO.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA