Кортни Кокс не спира да доказва, че всъщност е Моника Гелър

26 години след края на сериала, Кортни Кокс продължава да влиза в образа на невротичната и любима Моника Гелър.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 ноември 2020

Всички знаем, че Моника Гелър е повелителката на Деня на благодарността. Оказва се обаче, че това важи в пълна сила и за Кортни Кокс. Вместо да пренебрегне отношението на емблематичната си героиня към празника, звездата от "Приятели" даде на феновете точно това, от което имат нужда. 

"Честит Ден на благодарността на всички, надявам се да имате страхотен ден", споделя Кокс в официалния си Instagram акаунт. "Чувствам се толкова благодарна, но ако получа още един проклет gif с онази пуйка на главата ми, танцуваща като глупак, просто ще откача."

Няколко секунди по-късно виждаме Кортни точно като Моника, с пуйка на главата и чифт слънчеви очила, буквално копирайки емблематичната сцена от попкултурния феномен. "Така или иначе, аз съм символът на Деня на благодарността, надявам се това да ви зарадва."

Разбира се, в коментарите под поста се включи любимата Лиса Кудроу, както и други звезди като Рийз Уидърспуун, изиграла ролята на по-малката сестра на Рейчъл. И докато този момент оправи деня ни, продължаваме да очакваме голямото завръщане на "Приятели", което към момента остава планирано за началото на март следващата година. 

"Завръщането на "Приятели" е пренасрочено за началото на март. Изглежда, че ни предстои натоварена година. Това е начинът, по който ми харесва", споделя в Twitter Матю Пери, няколко седмици преди да обяви годежа си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA