Матю Пери се сгоди за "най-великата жена на планетата"

Звездата от "Приятели" и дългогодишната му приятелка ще си кажат заветното "да" през следващата година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 ноември 2020

Матю Пери със сигурност ще запомни 2020 година и с добри емоции, тъй като дългогодишната му приятелка Моли Хървиц е казала заветното "да". 

51-годишният екранен Чандлър Бинг сам потвърди големите новини пред People. "Реших да се сгодя, за щастие, съвсем случайно излизам с най-великата жена на планетата", споделя той.

Хървиц, която е литературен агент, потвърди взаимоотношенията си с актьора по-рано тази година чрез сладко послание за Свети Валентин, съвпаднало с присъединяването на Пери към социалната мрежа. "За втора година си моя валентинка, за първа си и влиятелен инфлуенсър в Instagram. Честит празник на любимия ми човек!"

Матю има пред себе си цели 12 месеца, изпълнени с важни ангажименти. В допълнение към цялостното планиране за големия ден, той и другите ни любими "приятели" ще се съберат за дългоочаквания reunion на попкултурния феномен.

По-рано този месец актьорът използва Twitter, за да обяви, че "събирането на "Приятели" се преназначава за началото на март. Изглежда, че предстои натоварена година. И това ми харесва!" Екипът обещава много изненади, а ние сме сигурни (добре де, надяваме се), че финалният резултат ще бъде страхотен.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA