Вече знаем какво точно ще представлява завръщането на "Приятели"

Попкултурният феномен, завладял сърцата на милиарди зрители по света, се завръща тази есен и сме, меко казано, РАЗВЪЛНУВАНИИИИ!!

Всички тръпнем в очакване на голямото завръщане на "Приятели", което ще се случи тази есен в стрийминг платформата HBO Max. Екипът на продукцията потвърди, че няма да става дума за епизод със сценарий, но въпреки това сме любопитни как точно ще изглежда обстановката, в която ще се настанят шестимата ни екранни любимци.

Дейвид Шуимър, който влиза в образа на Рос, сподели повече информация при вчерашното си гостуване в шоуто на Джими Фелън. След като потвърди, че дори няма нужда да сe коментира дали Рейчъл и Рос са били скъсали временно, актьорът сподели, че ако "е наистина достатъчно безопасно", снимките на reunion-a ще се случат през август.

"Надеждата ни е, че това специално събиране, което снимаме с удоволствие, ще бъде автентично. Всъщност е забавно интервю, придружено от няколко други изненади", разкрива Шуимър.

7

Последният път, в който групата се събира в пълен състав, е миналият октомври. Кортни Кокс го нарече „идеалното" събиране, защото е било просто спокойна вечеря в къщата ѝ в Малибу, без каквито и да било камери наоколо. "Не знам колко години бяха, може би 15, но най-накрая всички се организирахме и вечеряхме. Може би сме се виждали два пъти от края на шоуто, просто не се случва много често, но когато се, е наистина е забавно. Смеем се толкова силно."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA