Още любопитни моменти от завръщането на "Приятели"

Любимите ни "Приятели" се събраха отново заедно. Само ние ли продължаваме да крещим "О, БОЖЕ МОЙ"?

Разбира се, имаме скромни забележки към специалния reunion на "Приятели", тъй като усетихме неловки моменти и липса на нужда от толкова много гост-звезди, които не са пряко свързани със сериала, но събитието беше иконично и със сигурност ще остане записано в историята.

Оказва се обаче, че за съвсем малко никой от членовете на главния актьорски състав е нямало да влезе в добре познатия си ембелематичен образ. При началото на снимките Дженифър Анистън вече е подписала договор с друго шоу и е помолила продуцентът да я освободи от договора. Тогава той ѝ казва, че няма да постигне никакъв успех с проект като "Приятели". Дейвид Шуимър е бил готов да се откаже от телевизията и да се посвети на театъра, затова се е наложило продуцентите да го убеждават, че ролята на Рос е написана за него. Кортни Кокс се е явила на прослушване за Рейчъл, но бързо показва на всички, че тя е по-скоро Моника. Ами Мат? Сещате ли се фалшивият Джоуи в сезон шест, когато оригиналният си търсеше близнак? Той е трябвало да влезе в панталоните на любимия ни г-н Трибиани.

Едно от най-сладките разкрития в епизода се оказа това, че преди старта на снимките за всеки един епизод шестимата ни любимци са правили групова прегръдка, която за десетте години, прекарани заедно, пропускат само веднъж. Преди началото на втория епизод от трети сезон "The One Where No One's Ready", където Рос има специална работна вечеря, за която никой от другите не е подготвен. Точно тогава Мат Лебланк си вади рамото и на пръв поглед най-простият за заснемане епизод се оказва с място сред сложните такива.

Въпреки че бе относително тих през по-голямата част от времето, Матю Пери разкри, че снимките невинаги са били лесни и приятни. Всеки път, в който са снимали пред публика на живо и хората не са се разсмивали на шегите, той се е чувствал така, сякаш ще умре. "Не е здравословно, но се потях, щях да се побъркам. Случваше се всяка вечер." Тук е моментът да вметнем, че историята на Моника и Чандлър в Лондон е трябвало да бъде секс за една вечер, но след положителна реакция от страна на аудиторията, продуцентите и сценаристите решават да им посветят големия романс.

Относно дали продължават да са приятели извън камера, Лиса Кудроу казва директно: "Поддържаме връзка със сигурност. Може би не всеки ден, но имаме такива взаимоотношения, че всеки път, когато изпратиш съобщение или се обадиш на някого, той ще ти вдигне. Винаги сме насреща."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA