Крайно време е да се сбогувате със сухата коса

Обновената серия Nutritive на Kérastase е грижа, насочена към новото поколение.

Фотография: PR

Kérastase представя обновената серия Nutritive, която е буквално решение на проблема със сухата коса.

Новият Nutritive е насочен към разрешаването му от скалпа до връхчетата, справяйки се с основната въпросителна - недостигът на подхранващи съставки. Новата серия от 10 продукта, включваща три задължителни серума, е подкрепена от науката, вдъхновена от грижата за кожата, с ритуали за почистване, третиране и защита.

Kerastase

Включени са както актуализирани версии на класическите продукти така и вълнуващи нови предложения - за ежедневна и нощна грижа, за всеки начин на живот.

Nutritive осигурява не само подхранващи и ключови активни съставки, но също изживяване чрез чувствени ритуали и вдъхновяващи, емблематични аромати.

Kerastase

Протеиновият комплекс с растителен произход на Nutritive е съставен от пшеница, царевица и соя, действащи като хранителни вещества за косата. Въпросните супергерои са комбинирани с мастни киселини, омега и витамини, а високият им афинитет към косъма пък дава възможност директно да се насочат към по-сухите и чувствителни зони.

Ниацинамидът е другата популярна съставка, която помага за укрепване на бариерата на косъма. Благодарение на стимулиращия си ефект върху синтеза на кератин, той подобрява механичните свойства за дълготраен здрав вид на косата.

Иначе казано, цялата серия може да ви превърне в Емили Ратакойвски. Тя, разбира се, отново застава пред обектива на любимия бранд.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA