Дейвид Бекъм стана посланик в благотворителната фондация на Чарлз III

Ася Иванова
Ася Иванова 03 юни 2024

Фотография: Profimedia

Дейвид Бекъм стана посланик в благотворителната фондация на крал Чарлз III.

"Винаги съм се опитвал да помагам на младите хора да разширяват хоризонтите си и много се радвам, че ще мога да подкрепя образователните програми на фондацията, чрез които повече младежи да могат да се докоснат до природата," казва Бекъм.

Дейвид Бекъм фондация Чарлз III

Бившият капитан на английския отбор по футбол се е срещнал с монарха преди месец в имението му Хайгроув миналия месец. Чарлз лично е развел Бекъм из имота си и двамата са провели интересен разговор. Открили са, че имат общи неща като любовта към природата, земеделието и английската провинция. Дейвид и Чарлз дори си разменили съвети в отглеждането на пчели, с което и двамата се занимават. Бекъм отглежда пчели в имението си "Cotswolds" и дори има собствена марка мед - "DBee'z Sticky Stuff".

Дейвид Бекъм и крал Чарлз III - фондация Чарлз III

15 хиляди младежи кандидатстват всяка година в "Кралската фондация", за да получат достъп до различни програми. В последните години е замесена в сериозен скандал, след като нейният председател Майкъл Фосет бе обвинен, че е предложил рицарско звание и британско гражданство на саудитски милиардер. Източници обаче споделят, че Чарлз не е знаел за това.

Очаква се, че привличането на Дейвид Бекъм ще помогне за изчистването на имиджа на фондацията след скандала.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA