Стайлинг трендовете при прическите за 2024-та

Ася Иванова
Ася Иванова 03 юни 2024

Фотография: Теди Грозданов
Грим: Георги Русев, Inspire Visual Artist
Hair Products: About Your Hair
Дрехи: Н&М

Виждате ги навсякъде - от червения килим и модните подиуми до новата прическа на най-добрата ви приятелка. Представяме ви трите топ стайлинга за 2024, създадени от визажистите на верига салони Inspire, с което ще приковете вниманието на всички наоколо.

Style Trend 1: Luxurious Volume или Разкош в обема и дължините

Салони Inspire

Коса вляво: Яница Томова, Inspire Colour Director за верига салони Inspire/
Коса вдясно: Денис Якимов, Inspire Style Director за верига салони Inspire

Елегантно подреденият glam стайлинг с големи стилизирани вълни придава женствена обемност на косата от корена, защото тази година всичко е свързано с меки, контурни форми, които нежно и естествено си прилягат на мястото. При Certain bangs във вариация на централен път, косата е осезаемо плътна в движение, косъмът е подсилен, здрав, със загладена повърност благодарение на дълбоко подхранващата Nutritive терапия на About Your Hair. Добавен е серум Brilliance за подсилване на естествения блясък. 

За да се възвърне целостта на косъма и да се загладят отворените кутикулярни плочки като се подсили блясъка на косата със серум Brilliance, е добавена кератинова терапия с ампула Repair на About Your Hair.

Style Trend 2: The wet look is back


салони Inspire

Коса: Михаела Кочева, Inspire Education Director за верига салони Inspire

Втората топ тенденция при стайлингите за 2024 е силно пригладена коса с мокър ефект - семпло, със заглаждане и блясък и усещане за висша мода. Пригответе се да направите фурор с wet effect. Силно пригладените назад коси, загладените елегантни кокове и вълните с мокра текстура предлагат минималистичен външен вид, идеален за всеки повод. Тази възродена тенденция добавя нотка изтънченост към всяка визия, според топ фризьорите на верига салони Inspire.

Style trend 3: Glam Hair или The Gloss

салони Inspire

Коса: Денис Якимов, Inspire Style Director за верига салони Inspire

Ключът към тази удивителна визия е силната, здрава и дълбоко подхранена коса. Когато косата е много дълга е много трудно да бъде запазена нейната цялост и здравина, защото косъма се изтощава, накъсва и уврежда. За да бъде красива е нужно да бъде здрава от корена до върха, с гладка повърхност и без накъсвания. Само здравата коса може да има това блестящо glam излъчване. Дълбоко подхранваще терапия NUTRITIVE е високо концентрирана и съдържа най-ценните витамини, полезни вещества, протеини и масла или т.нар. "супер храна" за косата.
Бретонът, всички скосения, неравности или асиметрии са табу. Стайлингът е прав и изключително гладък, пътя дефиниран по средата с усещане за перфектна симетрия. Ултра блясъкът е задължителен елемент, постига се с фокусирана терапия Brilliance на About Your Hair за полиран блясък и допълнителен финиш с Арганово олио и стайлинг продукти за блясък.

Виж всички тенденции в Look Book 2024 салони Inspire или на inspirebg.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA