3 начина лицето ви да не изглежда уморено. Никога повече!

Правилата, които да спазвате, ако не сте получили задължителния си минимум от 8 часа сън.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 февруари 2020

Няма нищо по-хубаво от дълъг сън, който да е последван от усмихната сутрин и перфектен ден. Само че най-вероятно цяла вечер сте гледали любимия си сериал в Netflix и сте следили отблизо важните събития в Instagram и не ви е останало време да се погрижите за себе си. Тъмните кръгове не прощават на никого, това е ясно. Когато обаче не сме спали достатъчно, цялото ни лице изразява тази умора и сме повече от готови да се хвърлим някъде. *Поемете дълбоко въздух.* Идваме на помощ с три грим съвета, които няма да дадат възможност на останалите да ви упрекнат, че последният епизод на The Crown е бил по-важен от ... ами, всичко останало.

ШИРОКО ОТВОРЕНИ ОЧИ Опитайте се през деня да държите очите си максимално отворени, за да създавате илюзията, че всъщност сте 100% окей. Подчертайте миглите си с тъмна спирала и сложете светъл нюанс сенки върху клепачите си.

ДОБАВЕТЕ БЛЯСЪК Точно толкова е просто. Използвайте хайлайтър, за да накарате кожата си да заблести, това е най-добрият знак, че сте будни. Естествено, нямаме предвид да добавите такова количество, че да приличате на глазура на поничка, достатъчно е да подчертаете лицето си.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЦВЕТА Знаем, че има доста фенове на бордото, кафявото и черното. Когато обаче не сте се наспали пълноценно и виждате всичко около вас в тези цветове, заложете на нюансите, близки до тези до цвета на кожата. Розовото е прекрасна опция, а ако имате склонност към експерименти, маслиновото зелено също е приятен вариант.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA