10-минутен грим урок от Ирина Шейк

Супермоделът съветва: чиста кожа, яркочервени устни и убийствено самочувствие. Слушаме и изпълняваме!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 септември 2020

"Обичам грима, но мисля, че не трябва той да носи вас, а вие него", разкрива Ирина Шейк пред камерата на американския Vogue, готова да сподели тайните на перфектната грим визия с всички читатели на изданието.

Супермоделът смята (а ние подкрепяме!), че невероятният грим започва със сияйната и чиста кожа и завършва с устни в драматично червено, което сигнализира за истински огън. 

Облечена в златен халат на Versace, Шейк разкрива, че винаги започва деня си с чаша топла вода с лимон, след което продължава с хидратиращ крем и премахване на тъмните кръгове под очите. "Израснала съм в студен климат. Когато се събудя или пътувам, почти винаги се чувствам подута, затова слагам кубчета лед под очите и навсякъде по лицето."

За незабележимо покритие Ирина използва Pat McGrath Labs Sublime Perfection, смесвайки два различни нюанса фон дьо тен, а след това обръща внимание на тъмнозелените нюанси грим и продължава с веждите, бузите. Красавицата завършва с перфектни устни в яркочервено. "Надявам се да ви хареса и да се опитате да го пресъздадете. Изглеждайте страхотно и обичайте себе си!" Останалото ще откриете във видеото по-горе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA