Диско от 70-те + още 4 зимни тенденции при грима

Бъдете готови да посрещнете зимата с много блясък в очите (и буквално, и преносно).

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 ноември 2020

Всеки сезон носи със себе си нови тенденции, които да следваме. Зимните при грима определено няма да изискват особени усилия, а ще ви накарат да изглеждате като звездата на всеки филм!

БЛЯСКАВИ УСТНИ Това, че вероятно носенето на маски ще продължи поне още половин година, не трябва да означава "пренебрегвай устните". През зимата те ще бъдат най-вече в розово, задължително бледи и във всеки случай бляскави. Перфектният акцент във всяка визия, ако питате нас! 

ГРИМ... БЕЗ ГРИМ Най-логичният подход за студените и тъмни сутрини, в които нямате желание да станете час по-рано, за да изградите съвършената грим визия. Всичко, от което се нуждаете тук е спирала, неутрални сенки за очи, топъл руж и бляскавите устни, споменати по-горе. 

ЛИЛАВИ СЕНКИ ЗА ОЧИ Партита може и да са табу, но дори за най-личното такова, осмеселете се да пробвате този горещ есенно-зимен тренд, който ви предизвиква да оставите черното и да направите опушен поглед в лилаво. Блясъкът е по желание! 

НЕПОДРЕДЕНИ ВЕЖДИ Винаги сме се възхищавали на звездите и "обикновените" дами и господа, овладели до съвършенство веждите си, но ако съдим по движенията в Instagram и TikTok, тази зима определено няма нужда да се престаравате по тяхно отношение. Има нещо очарователно, не мислите ли? 

ДИСКО ОТ 70-ТЕ Умело (и дебело) подчертани сребърни сенки за очи, черни дълги (и извити) мигли и къдрава коса - да, ще изглеждате като в дискотека от 70-те, но никой няма да ви осъди за това. Тази визия буквално е вашето решение за новогодишните празненства, дори те да се случват онлайн.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA