ГРИМ ТЕНДЕНЦИИТЕ на 2021-ва, ще се влюбите в тях

Блясък, ярки нюанси и интересни възможности за интерпретация - какво повече да искате?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 януари 2021

Ясно е, че когато говорим за грим тенденции, нещата са доста относителни. Вземаме предвид собствените си виждания, последните повели на звездните гримьори, както и фактът, че ще прекараме една значителна част от времето си вкъщи. Чудесно, сега нека ви запознаем с правилата на перфектния грим за следващите 12 месеца. Сигурни сме, че ще се влюбите в тях, защото никога не е имало по-ярки и красиви възможности за изразяване. Йейй!

ЧЕРВЕНО И ОРАНЖЕВО Хей, червилото прави своето дългоочаквано завръщане! И то не в безизразни и земни нюанси, а в така горещите червено и оранжево.

ЛАВАНДУЛОВ ПОГЛЕД Лилавите клепачи ще са перфектното решение за свежите пролетни дни, както и за началото на лятото. Трудно ще сбъркате, ако заложите на блестящ лавандулов нюанс по линиите на миглите и вътрешните ъгли.

ПРАСКОВЕНИ УСТНИ Меки, лесни и изключително приятни - така можем да опишем прасковени устни, които станаха любими дори на звездите. Щом Селена Гомес е съгласна, кои сме ние, за да спорим?

ЕЛЕКТРИКОВО СИНЬО Очната линия тази година ще бъде всичко друго, но не и скучна. Заложете на ярко синьо, което обещава да озари целия ви външен вид с котешко око за милиони. 

БЛЯСКАВИ ОЧИ И УСТНИ Блясъкът не е само за празничния сезон! През 2021-ва ще го виждате навсякъде. Дори в кремавите и базисни нюанси, които отиват на съвсем различно ниво. Да, бляскаво такова.

ДЕЛФИНОВА КОЖА Свежо лице с блестящ тен и най-минималстичният възможен грим. Особено за дните, когато имаме няколко Zoom ангажимента, все в уюта на собствения ни дом. Вижте само как сияе Хейли Бийбър! 

(НЕ)ПОЗНАТИТЕ ВЕЖДИ Без значение дали ще ги разделите, подчертаете или оцветите, със сигурност не оставяйте веждите си да скучаят. Те могат да променят цялостния външен вид на лицето, така че бъдете внимателни. И смели!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA