My Fair Lady: Грим тенденции за романтичен февруари

Нежни сенки, лилави клепачи и устни в nude тонове са любимите грим идеи на макиаж майсторите...

Силвия Канин
Силвия Канин 19 януари 2021

Грим тенденции за романтичен февруари
шапка EUGENIA KIM @eugeniakimnyc; обици SHOUROUK @shourouk

Масленозелено и бежово

Грим майсторите на най-големите макиаж брандове в света откроиха нова цветова комбинация, която е подходяща за любителите на nude палитрата и не само. Леките тонове на масленозелени сенки в комбинация с телесен цвят червило са сред основните грим трендове за настоящата зима. Зеленикавите тонове, които се преливат в леко сиво заместват обичаното опушено око в кафеви нюанси, за да освежат погледа и да му придадат едновременно нежност и мистериозност.
украшение за коса VERA WANG @veravangang; блуза ANTHONY HAMDAN DJENDELI @Anthony_handam_djendeli

Чист поглед
Нежността в грима е сред любимите ни тенденции, която продължава да властва и този сезон. Ако до скоро беше модерно да използваме грим, така че почти да не си личи, че имаме, то вече е актуално да слагаме толкова малко грим, че никой да не го забелязва наистина. В случая говорим за очите, върху които спиралата е изключително деликатна, а сенките могат да бъдат забелязани само на достатъчно добра светлина. Всички малки детайли обаче създават цялостна картина перфектна за зимните дни. 
гердан OSCAR DE LA RENTA @oscardelarenta; бюстие SIMONE PERELE @simoneperele_paris

Предизвикателство прието
Февруари е известен като месеца на любовта. Като такъв той предразполага за страстни моменти и, разбира се, секси грим. Миналият сезон червеното беше сред тенденциите при сенките за очи. Тази зима обаче то е заменено от лилавото. Ако си мислите, че няма да ви отива сме готови да ви оборим. Единственото важно е да балансирате останалия грим, съобразявайки го с цвета върху клепача. Заложете на телесен нюанс за устните и леки контуриращи продукти.

Грим тенденции за романтичен февруари

гердани VERA WANG @verawanggang, LELE SADOUGHI @lele_sadoughi , OSCAR DE LA RENTA @oscardelarenta

Грим тенденции за романтичен февруари

Празникът на влюбените наближава. Дали сме от почитателите му или от тези, които го отричат няма никакво значение, важното е, че той дефинира до голяма степен идеята за студения февруари. Превръща го в месеца на любовта...

Точно за специалните моменти на близост сме ви подготвили идеи за грим, които да впечатлят половинката ви без да го накарат да си мисли, че сте прекалили с грима. Точно обратното. Тенденциите за студения месец са изчистени и нежни. Вижте ги в нашата ГАЛЕРИЯ! 

Фотография и грим: Fidel Gonzalez @xxfidelxx

Коса: Frankie Segura @frankie.segura

Модел: Annah Bach @annahback

Продуцент: Joshua Mcintyre @mcintyremanagement

Стайлинг: Ovais Sheikh @ov1kanobe

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA