5 грим профила в Instagram, които си заслужава да следваме

Любимите ни social media момичета знаят техниките на добрия грим. Овладейте ги и вие!

03 февруари 2021

Вдъхновението за грим често идва от социалните мрежи, а отлично знаем, че напоследък новите тендеции се появяват за първи път именно там. За да сме "на ти” както с трендовете, така и с новите продукти, е добре да обърнем поглед към професионалистите в този бранш. Последвайте някоя от тези изключителни дами (или пък всички), за да преоткриете себе си чрез магията на грима.

Beauty by Nadya Sivkova

Надя Сивкова е гримьор с голям опит в звездните среди. Бързо се превръща в инфлуенсър, споделяйки грим визии, тестове на различни продукти, както и личен опит. Със своите над 2500 последователи Надя споделя интересно фото и видео съдържание, с което определено е полезна на начинаещите в грима.

Eat Love Make Up

Стефи е създателка на бюти блог, който е сред най-четените и открояващи се с ревюта и съвети за конкретни продукти. В Instagram аудиторията ѝ достига до над 12 000 последователи, готови да научат всички новости около популярни козметични продукти на световните марки.

Make Up But How

В своя профил Ели споделя визията си за красотата, грима, лайфстайла и модата. Видео уроците за грим са сред най-харесваните от нейните 57 000 последователи. С лесни и достъпни съвети тя показва, че всяка дама би могла да изглежда и да се чувства добре.

Евгения Джаферович

Евгения бързо се превърна в един от най-популярните гримьори у нас. В своя Instagram профил тя се радва на аудитория от 157 000 последователи, с които споделя интересни визии и грим предложения. „Жена на годината 2020" в категория „Интернет" провежда и курсове по самогримиране за тези от вас, които не се чувстват достатъчно уверени в собствените си умения.

Denitslava

Деница Малакова е безспорният рекордьор по брой последователи в Инстаграм – цели 1.2 милиона! Въпреки че не е професионален гримьор, снимките и видеата ѝ са гледани от хиляди хора всеки ден, с което показва, че когато влагаш сърце в това, което правиш, то не остава незабелязано.

Текст: Мелина Василева

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA