Новият брой на GRAZIA - с куп грим изненади за вълнуваща пролет

Новият ни брой вече е на пазара, а страхотните изненади в него обещават да направят пролетта истински красива.

Силвия Канин
Силвия Канин 31 март 2021

Обожаваме момента, в който ви представяме новия си брой. За нас той винаги е вълнуващ и интересен, понякога забавен, понякога сериозен. В този брой си говорим за лукса. Луксът в живота, в гардероба, в душата. И когато става дума за идеята да грабиш от всичко с пълни шепи, то нямаше как да оставим броя да излезе без специални изненади за нашите читатели. 

Истински грим-маратон сме готови да ви предложим през пролетните дни със селекция от страхотни макиаж продукти на Bell. Всички, подбрани в тон с най-актуалните тенценции при грима за сезона и с идеята за създаване на визия, която да вибрира на една честота с топлите дни. 

За дните, в които сте в страхотно настроение

Червило Bell в прелесно розово с отблясъци - грим тенденциите, вдъхновени от 90-те са актуални с пълна сила и тази пролет. Заложете на изчистен грим в областта на очите и на розовото червило, което да внесе настроение във всекидневните ви задачи. 

Руж Bell Hypoallergenic- като палитра, която напомня на цветовите комбинации в колекциите на Versace, ръжът Bell е феерия, която да подчертае скуките, да придаде свежа руменина и да акцентира на красивите обеми на лицето. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

За предизвикателните вечери

Водоустойчиви сенки Bell Hypoallergenic - специалната хипоалергична и водоустойчива формула на този продукт ни дава възможност да експериментираме, докато сме истински спокойни за така деликатната кожа върху клепача. Тъмнозеленото с блестящи пигменти пък създава илюзията за допълнителна дълбочина на окото. Нанесете плътно за наситен цвят или докоснете върха на стика и размажете леко с пръст за опушен ефект. Тези стил сенки са перфектният "инструмент" за секси поглед. 

Матово червило Bell Royal Mat - матов и наситен червен цвят, усещане за добра хидратация и устойчивост. За пролетните вечери навън, за всички от вас, които търсят предизвикателствата... няма по-подходящ грим продукт от класическото червено червило с актуален матов ефект. Червеното червило може да е нож с две остриета, затова се уверете, че всяка част от визията ви е прфектно подбрана и изпълнена. Само тогава ще се чувствате истински страхотно, носейки го. 

Многофункционална пудра Bell Hypoallergenic - пудра с много приложения, това звучи страхотно, нали? Използвайте я за деликатно контуриране на лицето, за подчертаване на скулите, използвайте я вместо сенки за очи. Това е прекрасна идея, която взаимстваме от макиаж майсторите. Ако цветът на клепачите ни е сходен с този, който описва лицето, то гримът ни ще е много деликатен и в перфектен синхрон. Нищо излишно и точно в целта, когато говорим за минимализъм при грим продуктите. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA