Грим визията на Мария Бакалова от наградите БАФТА

"Нашето" момиче заблестя ярко на церемонията миналата седмица. Можете и вие. Наистина.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 април 2021

Фотография: Грег Уилямс / Armani Beauty

Ако има човек, за който 2020-а се оказа искрено добра, това със сигурност е Мария Бакалова. След като влезе в образа на Тутар за "Борат 2", най-ярката българска следа в Холивуд стремглаво изстреля името си в звездната орбита и покори всички критици, престижни издания, наградни церемонии и дизайнерски сърца.

"Нашето момиче" впечатли с визиите си на всеки виртуален червен килим, но заблестя особено ярко на връчването на наградите БАФТА, където се появи с рокля от Armani Privé.

"За визията си избрах красива рокля на Armani и знаех, че искам разкошни обеци, за да завърша външния вид", споделя тя в свое скорошно интервю, уточнявайки, че обича да експериментира, но все още търси стила си.

Семплата, но същевременно перфектна грим визия на Мария, разбира се, е постигната изцяо с продукти на Armani Beauty. И понеже знаем, че сте любопитни, споделяме необходимото още веднага.

Големият старт е даден с коректор Luminous silk 2, фон дьо тен Luminous silk 3.5 и хайлайтър Fluid sheer glow enhancer 7. Акцентът върху очите е поставен с течни сенки Eye tint shade eight flannel, очна линия Eyes to kill lacquered eyeliner и спирала Eccentrico mascara black. Изкусителните устни пък са постигнати с молив Lipliner 02 и блясък за устни Ecstasy mirror lipgloss 101.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA