Мария Бакалова: "Все още се опитвам да разбера стила си"

Звездата от "Борат 2" запали всеки виртуален червен килим, но продължава да търси красотата в ежедневието.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 април 2021

Фотография: Greg Williams

Спокойно можем да кажем, че не остана червен килим, който Мария Бакалова да не покори в рамките на тазгодишния награден сезон.

"Този, който аз познавам, е изцяло виртуален", споделя тя в ново интервю за Harper's Bazaar, подчертавайки, че точно това ѝ дава повече свобода и креативност при избора на визия. "Мога да бъда малко по-авантюристична в избора, който правя за роклята, защото шоуто няма да продължи цяла нощ, така че всичко е свързано със забавление и красота, а не с комфорт."

"Все още се опитвам да разбера стила си", разкрива звездата от "Борат 2". "Експериментирам и разглеждам много различни дизайнери и виждам какви тенденции могат да предложат. Надявам се хората да видят различни мои страни."

За нея обаче красотата продължава да е в усещането. "Стилистката ми казва, че една визия наистина може да ви накара да се почувствате силни и бляскави, ако е осъществена красиво."

"Друго нещо, което ме кара да се чувствам красива, е правилният аксесоар, както и прическата и грима. За визията ми от наградите BAFTA избрах красива рокля на Armani и знаех, че искам разкошни обеци, за да завърша външния вид", споделя Мария, благодарейки на своя екип, с който е заедно от първия червен килим.

Очакваме с нетърпение Оскарите на 25 април, когато всички ще стискаме палци тя да прибере вкъщи статуетката за най-добра поддържаща женска роля.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA