Край на умората, време е за красота

Фон дьо тенът и пудрата Healthy Mix от Bourjois са любимия инструмент за настроение в мрачните есенни дни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 октомври 2021

Истината е, че през последните години грижата за кожата се превърна в най-семплия начин да покажем, че ни пука. Това е и причината пазарът да бъде залят от продукти - някои с реални и дългосрочни резултати, други с безсмислени и напразни обещания. Ние обаче вярваме, че тайната на красивата и здрава кожа започва от витамините и полезните съставки. Да, дори когато говорим за грим.

Споменавайки обещанията, вероятно знаете отлично, че Bourjois не само ги дава, но и ги изпълнява. Там се крие тайната на успеха на Healthy Mix, а във времена, в които витамините и енергията са задължителна част от деня на всеки динамичен човек, да ги подарим на кожата си чрез красотата е доста примамливо.

57

Сега фон дьо тенът и пудрата Healthy Mix са с усъвършенствана формула и комбинацията от витамини. Разбира се, всички предимства на оригинала са запазени, но версията е подобрена и адаптирана към условията на съвременния лайфстайл. Добавяйки сухотата на есенно-зимния сезон, продуктите категорично се превръщат в любим инструмент за настроение в мрачните дни.

За да стане ясно, че не говорим напразно, бързаме да уточним. Новата формула на Healthy Mix е категоричното решение, защото осигурява справянето с най-големия проблем - умората.

Комбинацията от витамини С, Е и В5 е в основата на здравия тен, както и на отпочиналото, свежо лице. Финишът пък осигуряват покривните пигменти, които помагат крайният резултат да се задържи в рамките на невероятните 16 часа.

57

Отдавна знаем, че не е опция да жертваме комфорта заради ефекта. Затова внимателно избираме и текстурата. В Healthy Mix тя е кремообразна, но ефирна и освежаваща. Съвършеното ѝ сливане с кожата прикрива порите, омекотява и изравнява повърхността.

И понеже сме наистина добри, GRAZIA и Bourjois ще зарадват една от вас с комплект Healthy Mix фон дьо тен и Healthy Mix пудра. Последвайте официалния ни Instagram акаунт и очаквайте специалната игра в началото на следващата седмица. Нека приключим с умората още сега. Време е за красота! Даже има лека рима...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA