Да поговорим за истинското значение на чистата красота...

BELL HYPOAllergenic вече са го открили, сега е ваш ред. Всъщност отдавна Е.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 ноември 2021

Какво е чистата красота? Донякъде тя е свързана с умението да правим осъзнат избор. Да бъдем нежни към себе си и кожата си. Спазвайки точно тези принципи, Bell Cosmetics разработват и усъвършенстват своето виждане за концепцията, което сме развълнувани да ви споделим.

В крайна сметка е ясно, че дори при чувствителна кожа, радикалният отказ от грим невинаги е логична опция. Все повече хора търсят качествени продукти с минимално негативно въздействие пряко или косвено върху околната среда, а правилният отговор на търсенията се крие именно в чистата козметика.

57

Всички нови продукти в колекциите Bell HYPOAllergenic Алое, HYDRAting, Коноп и Just Free Skin на Bell Cosmetics не ни карат да избираме между красотата и здравето, защото осигуряват и двете - без циклични силикони, аромати, алкохол, минерални масла, глутен, лактоза, PEG и етаноламин. И са 100% веган!

Серията HYDRAting предлага на верните beauty последователи хидратиращ серум, млечни капки, фон дьо тен-балсам и дълготрайна хидратираща пудра.

Двуфазният серум хидратира интензивно, благодарение на съдържащите се в него хиалуронова киселина и масло от кайсиеви ядки. То връща сияйния вид на кожата, подобрява еластичността и създава усещане за комфорт. Леката формула попива бързо без остатък и тежест, а над 99% от съставките са с натурален произход.

Хидратиращите млечни капки за комбинирана и мазна кожа също имат кремообразна формула, която осигурява лекота без необходимост от часове, прекарани пред огледалото. Продуктът е на натурална основа и е обогатен с хиалуронова киселина, масло от жожоба, кокосова вода и алое вера.

Другият абсолютен фаворит е дълготрайният и хидратиращ фон дьо тен с хиалуронова киселина. Той изравнява тена, заличава несъвършенствата, а леката му формула се адаптира към кожата и на практика създава невидим слой за естествен сияен вид. Не звучи ли просто прекрасно?

57

Финалните щрихи идват от пудрата с подхранващо действие, която може да използвате както за фиксиране на грима, така и за видимо изглаждане и изравняване. Най-хубавото е, че се предлага в такъв очарователен размер, че туширането може да се случи по всяко време на деня, само с няколко прости движения от дамската чанта към лицето.

Всички продукти от серията Bell HYDRAting може да откриете в избрани магазини dm.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA