Зендея е направила грима си за Оскарите съвсем сама

Ама разбира се, че е. Да не сте се съмнявали, че има нещо, което ТЯ не може да направи?

Вече си говорихме и тук, и в Instagram за това как Зендея отново покори червения килим на Оскарите. Макар ние лично да смятаме, че визията ѝ за партито на Vanity Fair беше в пъти по-добра, и двете осигуриха място на нашата любимка в списъка с най-добре облечени знаменитости.

И ако досега (по някаква тотално необяснима причина) не сте се чувствали влюбени в Зендея, пригответе се за промяна, защото се оказва, че тя сама е направила грима си за голямата вечер. Два пъти.

"От време на време следвам моя собствен ритъм", споделя звездата от "Еуфория" в официалния си Instagram акаунт, уточнявайки, че решението да избяга от котешкия поглед и червеното червило, за да заложи на опушен поглед, прибрани вежди, бронзант и прозрачен гланц за устни, всъщност е било изцяло нейно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-СТРАННИТЕ МОМЕНТИ ОТ ОСКАРИТЕ + НАЙ-ЗАБАВНИТЕ MEME-ТА

"После промених очите", казва тя и за втората грим визия в най-голямата вечер за Холивуд, когато я видяхме с по-тъмни метални нюанси във вътрешния и външния ъгъл на очите. Изключително в тон, предвид факта, че смени сребърната пола и изрязания топ Valentino с вталения костюм от Sportmax.

Малко преди раздаването на най-престижните филмови статуетки в света на шоубизнеса, стилистът на Зендея - Лау Роуч коментира връзката помежду им с Wall Street Journal.

"Мислим през цялото време. Това е една от причините да сме благодарни за начина, по който се случиха нещата и по който продължават да се случват. Връзката ни наистина прерасна в повече от семейство. Заедно сме от толкова дълго време", а ние говорим за самото начало ето тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA