Усещане за лято - върху лицето, клепачите, устните, ноктите...

Новата колекция на Catrice предефинира разбиранията за перфектен летен макиаж. И то как!

Приятелски съвет: Забравете за класиката, или поне пречупете разбиранията си за нея. Сенките за очи в бронзови нюанси ще се впишат перфектно в лятната ви визия, благодарение на палитрата Pro Hint of Mint Slim. Точно тя убеждава с 14 силно пигментирани нюанса, идеално координирани за финален резултат с метално, бляскаво и матово покритие.

Маслото за нокти Magic Repair пък е новият ви най-добър приятел. Запознайте се! Двете фази, които използват грижовни съставки за интензивно възстановяване на ноктите, съдържат общо 78% натурални масла. Леката текстура с витамин Е, масло от бадем, макадамия, арган, жожоба и авокадо хидратира, подхранва и регенерира ноктите. Иначе казано, не търсете друг пример за истинското значение на "магия".

Catrice Flower & Herb Edition Power Plumping впечатлява с четири различни цвята и два билкови екстракта. Благодарение на хиалуроновата киселина, червилото прави устните по-плътни, подхранени и хидратирани. За допълнително здраво задържане може да използвате молив за устни. Нанасянето на няколко тънки слоя червило, както и подсушаването с кърпичка между тях също помага.

Целунат от слънцето ефект и дълбочина на кожата през лятото? Спрете да търсите, току-що открихте Holiday Skin Luminous Bronzer. Новият бронзант на Catrice предизвиква нежен тен и може да се нанася върху деколтето, раменете, ръцете и краката за прекрасен, прекрасен блясък. За момент щяхме да пропуснем маслото от макадамия в състава му, но финото подхранване се случва точно заради него.

В последните няколко години на преден план излезе разбирането, че ако не придава обем на миглите, спиралата не е спирала. И с право. MAX IT Volume & Length Mascara обещава максимален такъв + изключителна дължина, благодарение на иновативната комбинация от четка и текстура. Обогатена с целулозни влакна, които създават ефект на удължаване, формулата на маскарата подхранва миглите и с масло от ший.

Имайки предвид технологията GLOSS SEAL'RTM и иновативният комплекс Shock-Shield, смело твърдим, че формулата на гел лаковете CATRICE ICONAILS осигурява баланс между еластичност и твърдост, както и сериозна издръжливост. С други думи, няма да напускате салона за маникюр и след половин час да сте обратно в него за "поправка". Забравете за тези времена!

Копринено мека формула? Да. Сияен блясък? Да! Нежен загар? Ама, разбира се! Меката, мраморна текстура на пудрата Catrice Sun Lover Glow Bronzing с фини светлоотразителни пигменти се адаптира към всички тонове на кожата и я превръща в абсолютно задължителен елемент за всяка лятна чанта. Чухме ли как я слагате във вашата?

Catrice

Щом календарът и температурите навън успеят да се синхронизират и лятото наистина е лято, изведнъж въпросите стават много. Кога ще излезем във ваканция? Къде ще отидем? С кого? Как ще пътуваме? За колко време? Как ще изглеждаме за задължителните Instagram постове с #goodvibesonly?

От опит знаем, че цялата тази суета може да доведе до сериозно и абсолютно ненужно изнервяне, особено ако сте човека, който организира всичко.

И докато потенциалните въпросителни са доста, може да сте сигурни, че поне при грима две мнения няма. Лятната колекция на Catrice пренася плажната емоция и желанието за съвършен външен вид директно върху лицето, клепачите, устните и ноктите. Обикновено избягваме крайните изказвания по каквито и да било теми, но ни се струва, че предложенията от нея задължително заслужават място във вашия beauty несесер. Ако случайно вече не се намират в него, of course.

Разказваме ви повече в галерията по-горе, така че да сте максимално подготвени и максимално красиви. Както винаги. После ще ни благодарите!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA