Грим трендовете, които ще искате да пробвате тази есен

Точно така, няма грешка. Ние ще разкажем повече, вие ще останете влюбени в тях.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 октомври 2022

Ако доскоро казвахме, че тази есен положението ще бъде go hard or go home, то в момента сме склонни да заявим, че е по-скоро go hard or go the other way.

Седмицата на модата в Милано е доказателство за истинността на тезата, която не смятаме да разтягаме до безкрай като скучен разговор на първа (и последна) среща. По подиумите видяхме изчистена, семпла, класическа елегантност. Видяхме и другата крайност - онази, в която цветовете, материите и принтовете ни удрят челно.

Истината е, че ситуацията при грима е същата, а актуалните продукти на Catrice помагат да я догоним. Изненадват с цветове и текстури, подхранват с ценни съставки и убеждават, че малките детайли изграждат цялата картинка. Защото магията и макиажа може да са взаимно свързани, но не и без вашата гледна точка.

Catrice

LESS IS MORE

Налага се да признаем, че колкото по-сложен става светът, толкова повече копнеем за простота. Философията less is more придобива статут на тенденция, т.е. наистина не са необходими повече от два-три продукта, за да постигнете съвършената визия.

Catrice

Catrice

Чудесно начало би било водоустойчива спирала като LIFT UP Volume & Lift Mascara Power Hold Waterproof, която убеждава с дълготраен, повдигащ и искрено впечатляващ обем. Специалната четка гарантира допълнителни извитост, плътност и изразителен поглед, а ако към картината добавите водоустойчивия Kohl каяал със силно пигментирана текстура и наситен цвят, сте готови моментално. За да заблестите ярко като диамант, прибавете фаворит от новата гама червила Shine Bomb, който кара устните да изглеждат по-пълни. Допълнени са с хиалуронова киселина!

Catrice

MORE IS MORE

Представете си специални текстури, грабващи окото детайли, необичайни цветове, неконвенционални ефекти. Говорим за игра с грима, при която няма правила - стига да е забавно, да стимулира въображението и да провокира погледи, е позволено. Тук макиажът, макар да звучи банално, е по-скоро платно за индивидуално себеизразяване.

Catrice

Пробвайте със силно пигментирани нюанси, които са всичко друго, но не и близо до класиката - жълто, розово, златно, лилаво, дори комбинация от цветове. Може да ги откриете в различните Pro палитри. Завършете с Volumizing Extreme бустър за устни, който има аромат на джин и тоник, и съдържа ментол и масло от краставица. Сещате се, перфектното допълнение за вашия... джин с тоник, за всяка предстояща парти вечер.

И когато казваме, че залогът е "всичко коз", имаме предвид, че е желателно да имате поне две валета в себе си. Нека второто бъдат металик акцентите. Кой не мечтае за прекрасни галактически нокти?

Catrice

С други думи, защо да усложнявате нещата, когато могат да бъдат толкова прости? Екипът на любимия бранд отново издига на пиедестал желанията на любителите на красотата и ги предизвиква да избягат от стреса на ежедневието. Без значение дали с уникални текстури, наситени цветове или ефекти, които предизвикват експерименти и въздишки.

Не, не е магия. Това е грим.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA