Най-добрите тенденции в грима за зима 2022 г.

Обобщаваме всички най-популярни визии на знаменитостите.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 23 ноември 2022

Зимата е един от най-любимите ни периоди от годината, когато става въпрос за грим. Вече не трябва да се притесняваме, че фон дьо тенът ни ще се разтопи от жегата, а колкото повече цвят, толкова по-добре. А зимата на 2022 г. предвещава много партита, събирания с приятели и сбогуване на постоянните онлайн срещи.

За да ви подготвим за предстоящия сезон, показваме най-интересните и запомнящи се визии на известните личности, които със сигурност започнаха тези трендове.

ГРАФИЧНА ОЧНА ЛИНИЯ

Дръзкият грим за очи няма да изчезне още дълго време, но пък по-ествения вид на кожата, който навлезе сигурно и рязко в козметичната индустрия предлага изчистено и красиво лице.

Ако сте фен на "Еуфория", можете да си поиграете със забавна и категорична цветна линия, като я използвате само върху външните или вътрешните ъгли на окото.

МОКРИ И ТОПЛИ ОЧИ ОТ 90-ТЕ

Настроението на 90-те продължи да царува. Използвайте меки и топли кафеви нюанси и бял молив във водната очна линия, за да уголемите очите си и да изглеждат влажни като на сърна. За да създадете визия като по филмите е най-добре дори червилото да е в такива нюанси.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: АНЯ ТЕЙЛЪР-ДЖОЙ НИ ПРИВЕТСТВА В ЗВЕЗДНАТА НОЩ НА DIOR

СИЯЙНА КОЖА

Плътното наслояване на текстури и продукти отдавна мина своя пик и всичко, което в момента искаме е кожата ни да диша. Не е ли красиво кожата да изглежда просто като такава?

Разбира се, използвайте лек фон дьо тен, за да прикриете несъвършенствата, но нека той да е с хидратиращо действие. Заменете прахообразния контур и руж с течни  и кремообразни и ще имате кожа точно като на Хейли Бийбър.

СРЕБЪРЕН БЛЯСЪК

Новата година наближа, а с нея и блестящите частици по очите, които винаги ни носят празнично настроение. Среброто се завръща, както го направи на подиума няколко пъти на модния подиум тази година.

Що се отнася до грима, кремавите сенки за очи са склонни да се нанасят по-лесно. Освен това, може да нанесете допълнителен блясък, преди да изсъхне, ако имате нужда от екстра shine.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАДНИКВАМЕ КАКВИ СА ТЕНДЕНЦИИТЕ ПРИ МИГЛИТЕ ТОЗИ СЕЗОН

VAMPY ЧЕРВИЛО

След няколко напълно nude сезона, изглежда, че типичното червило за зимата, което всички познаваме и с нетърпение очакваме да извадим от козметичната си чантичка, когато падне първото есенно листо може би най-накрая се завръща. 

Освен това, всички сме щастливи, че вече не носим маски, нали? Така че, дайте светлина на устните си.

GRUNGY ОЧНА ЛИНИЯ

Грънджът е в модата. Факт. И стои толкова секси. Всичко, което трябва да направите е да нанесете наистина мазен черен молив в горната и долната част на водната линия и около нея и да разнесете наистина добре. Идеята е да няма никакви дефинирани линии.

Може да запечатате с черна сянка, за да се фиксира молива и малко супер черна спирала. Визията ви за петък вечер е готова. О, да!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA