Аня Тейлър-Джой ни приветства в звездната нощ на Dior

Празничната кампания на любимия бранд е точно толкова бляскава, колкото очакваме да бъде.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 ноември 2022

Фотография: Dior

Празнична мечта, която ни пренася в Chateau de La Colle Noire за зимна звездна нощ - така можем да опишем тазгодишната коледна колекция на Dior.

"Château de La Colle Noire е бил домът на Кристиан Диор извън Париж и усещането е като за вълшебно място, изпълнено със спомени", обяснява творческият и имидж директор на Dior Makeup - Питър Филипс. "Това омагьосващо място под звездното небе е обстановката на нашата празнична колекция за 2022."

Приказката, обсипана със златни нотки, отдава почит на един от емблематичните за марката цветове - златното, което на френски (l'or) e в самата основа на името Dior. Реинтерпретирани от Пиетро Руфо, съзвездия озаряват градините на Château de La Colle Noire, декорирайки бляскавите творения, искрящите визии на Питър Филипс и Аня Тейлър-Джой, която внася ново измерение във фантасмагоричната вечер на бранда.

Dior

ПОГЛЕДНИ КЪМ ЗВЕЗДИТЕ

Този сезон двете лимитирани палитри 5 Couleurs Couture блестят, благодарение на пищни нюанси, богати текстури и мотиви със съзвездия, които напомнят на магията на зимно небе, обсипано със звезди. Проблясваща и студена като Луната, палитрата 5 Couleurs Couture Galactic е изградена около перлено бяло, розово дървесно, сребристо лавандулово и кадифено черно, но с щипка блестяща платина и загадъчно бордо. Обогатена с множество блясъци, тя разкрива и по-топли нюанси около сатенено бежово шампанско, мек бронз със зелен подтон, златен цвят от висшата мода и кадифено черно, пронизано от златисто и сребристо кафяво.

Както не е трудно да се досетите, цветните хармонии са създадени за празнична визия по избор, без значение дали ще е с фино разпръснат звезден прашец или по-изтънчен, космически блясък.

Dior

ЗВЕЗДНА УСМИВКА

Лимитираното издание на Rouge Dior разкрива червило, деликатно гравирано с карта на съзвездия от нощното небе. Тя е създадена от италианския артист Пиетро Руфо, а предложенията с дълготрайна формула и инфузия от флорална грижа за устните са създадени в 4 цвята от самия Питър Филипс - Enchanted Pink, сатенен розов корал, Midnight Rose, омагьосващо розово кафяво, Mystic Plum, мистериозно матово сливово и Rouge Fortune, пищно червено с кадифен финиш.

За най-красивия празничен сезон Rouge Dior се преобразява в най-желания грим аксесоар. Чистите му линии, лакирани в черно, отдават почит към един от най-иконичните цветове на Къщата, докато съпоценната опаковка крие в себе си пламенните цветове на три Rouge Dior пълнителя и е украсена с поставка за червило, в която се намира гилзата за тях.

Dior Addict пък поставя своята лъскава като винил формула в четири нови нюанса. "Формулата на Dior Addict е наистина изключителна и дава много красив грим резултат", потвърждава Филипс. "Гурме е, и се плъзга, за да достави много фин филм, който дава покритие и се слива с усмивката. Създадох тези по-органични цветове, предназначени за всеки тип кожа, така че да може да направите дори най-интензивните цветове - ваши."

В изключително стилна опаковка със златни огледални отражения, това лимитирано издание Dior Addict е налично в Cosmic Pink, розово кафяво, Rose Fortune, интензивно пепеливо розово, Zodiac Red, керемидено червено, и Plum Eclipse, интензивно сливово.

Dior

ЗВЕЗДЕН ТЕН

В сърцето на тази вселена стои Rouge Blush, с ултра пигментирана формула и дълготраен завършек, декориран със съзвездия. Тук може да се спрете на сияен и празничен Cosmic Coral и проблясващо в златно тъмно бордо в Galactic Red, надграждани според желанията, за деликатен или подчертан финиш.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛЕДНИТЕ ФИЛМИ, КОИТО ДА НЕ ПРОПУСКАТЕ ТАЗИ ГОДИНА

Dior

ДА УЛОВИШ ЛУНАТА

Подписът на тази колекция, Dior Vernis идва в нови ярки цветове като забележително патладжанено сиво с иридисцентен блясък, който улавя светлината, и класическо червено с тъмнолилаво иридисцентно сърце. За да добави звезден акцент към маникюра, топ лакът Cosmic поставя ултра лъскав златен млечен път, отново обсипан с иридисцентни щрихи. Разбира се, частиците с различна големина в синьо, тъмно лилаво и розово разкрасяват лака за нокти.

Dior

С изключителното си екранно присъствие, великолепни визии на червения килим и начина, по който създаде революция в конвенционалната красота, Аня Тейлър-Джой е самото олицетворение на модерната жена Dior. Затова сияе с женственост и ни въвлича в поетичната вселена, отразяваща магията на празничния сезон.

Пред камерата на Беноа Делом, звездата от "Менюто" е трансформирана в домакин на фантастична нощ в имението на Кристиан Диор и градината с приказни създания.

Образите от грим кампанията са заснети от българката Елина Кешишева, в които тя улавя почти сюрреалистичната атмосфера, докато всички очи са приковани в Тейлър-Джой. "Насред вълшебната нощ, Аня е звезда", разказва Филипс. "Тя притежава вечна красота, но и излъчва впечатляваща сила. Това е отразено в кампанията. Върху лицето ѝ играят златото и сенките, които подчертават устните ѝ."

Признаваме, че изглежда наистина магично.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA