Кайли Дженър и нейните трикове за бърз ежедневен грим

Риалити звездата сподели видео урок за феновете си.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 ноември 2023

Фотография: Profimedia

Кайли Дженър неслучайно печели милиони от козметичната си марка Kylie Cosmetics. Тя е царица на грима и умее да борави с четките с истински професионализъм.

Кайли не се притеснява да разкрива всички трикове, които използва, за да постигне перфектна визия. Тя сподели видео в профила си в Instagram, в което дава насоки на феновете си как да сътворят "бърз ежедневен грим", използвайки продукти от нейната марка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАЙЛИ ДЖЕНЪР СЕ ВПУСНА В МОДАТА

Във видео урока, Дженър започва с нанасяне на бронзант върху определени зони по лицето. Тя го нанася и на клепачите си, преди да посегне към четката, за да го разнесе и постигне естествен външен вид. След това тя използва коректора и бронзанта, за да очертае леко носа и скулите. Следва нанасяне на блестящия й руж, както и масления балсам за устни в розовата гама.  

Феновете на Кайли веднага похвалиха рутината й и я засипаха с куп комплименти. "Този естествен грим ти стои невероятно! Изглеждаш като богиня", "Обичам този външен вид, той дава минимални естествени вибрации", са само част от похвалите за видео урока на риалити звездата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA