Оцвети ни в пролет

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 18 април 2019

Маникюр

Маникюр

Маникюр

Маникюр

Маникюр

Маникюр

Маникюр

Маникюр

С настъпването на пролетта (въпреки намусеното време навън), започваме да обръщаме все по-голямо внимание на маникюра си. Ако са ви омръзнали стандартните рисунки и тонове, вдъхновете се от модните тенденции при облеклото – този сезон са актуални животинските принтове, неоновите цветове и тай дай десените.

Сложният дизайн с ръчни рисунки и многобройните малки детайли вече не са на мода. Популярни обаче остават геометричните версии с минималистични елементи: хоризонтални, вертикални и диагонални ивици, точките и вариациите с тях.

Мраморните и хромираните ефекти не губят позиции, но сега е добре да бъдат изпълнени в неутрални цветове. Като цяло, цветовата палитра не е много променена: използват се неутрални пастелни тонове и обратното - ярки неонови цветове.

Що се отнася до техниката, то модата на минимализма ни се открива от по-различна страна: жените вече не желаят да губят по няколко часа за маникюр и по тази причина експресните техники на стемпинга са в апогея си. Те са не само бързи и лесни, но и резултатът от тях е красив.

Представяме ви няколко идеи за пролетна „украса” на ноктите.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA