Идеи за съвършен маникюр

Силвия Канин
Силвия Канин 16 август 2019

Френският маникюр е сред най-обичаните и е съвсем естествено той да се променя. Новият му вариант е по-категоричен и секси, отколкото нежен и деликатен. Опитайте и с друг цвят различен от бялото.

Неоновите нюанси това лято няма да са само върху дрехите, но и върху ноктите. Изборът е голям, а ефектът им страхотен за цялостната визия.

5 пръста на едната ръка е равно на 5 различни цвята. Това казват маникюристите, а ние ги слушаме. Заложете на любимите си летни нюанси - вариации на синьото, розовото и жълтото.

Белият маникюр е правилният избор особено ако имате достатъчно време да съберете красив тен на плажа. Той няма нужда от украси и различни елементи, за да бъде актуален и стилен. 

Така сме готови да наречем оранжевото, след като го видяхме по ноктите на някои от най-големите знаменитости. То е актуално и нетипично, а това са две доста добри причини да го изпробвате.

За всички почитателки на черното имаме добра новина - то има как да бъде много на място през горещите дни. Важното е да се комбинира с други любими цветове типични за настроението през почивните дни.

Комбинацията от два цвята върху ноктите става все по-популярна напоследък. Тя е особено подходяща за всички представителки на нежния пол, които са раздвоени кой нюанс точно да изберат. И двата!

Лятото е период, в който всички искаме да сме максимално красиви, а за да изпипаме всичко до последния детайл трябва да обърнем голямо внимание на маникюра си. За да ви помогнем в тази задаче сме ви приготвили всички най-важни тенденции при ноктите. Разгледайте и си изберете!

Фотография: Pinterest

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA