Най-горещите тенденции при маникюра за зимния сезон

Какъв ще бъде маникюрът, доминиращ студените дни? GRAZIA се зае със задачата да разбере!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 ноември 2020

Вече обърнахме внимание на най-горещите грим тенденции, които ще виждаме навсякъде тази зима. Сега е време да погледнем към маникюра, защото, както винаги, и този път той ще бъде цветен, любопитен и изискващ подготовка. Очарованието на останалите след това ще си заслужава да положите усилия върху финалния резултат, повярвайте ни.

ДВОЙНИЯТ ФРЕНСКИ МАНИКЮР Тенденция, която ще носите на всички празнични партита, дори да се случват във виртуална среда. Ще ви трябват два неутрални нюанса на лак за нокти, както и завидна прецизност при нанасянето им върху плочките. 

ЛОГО МАНИЯ Тенденцията, която започнахме да виждаме още през лятото, със сигурност ще бъде налице през зимата. Опитайте нещо фино, като например Chanel. Ще е предизвикателство да съберете Balenciaga, но нищо не пречи да пробвате.

С ЦВЯТ ГОРЧИЦА Любимият цвят за есенни пуловери и аксесоари се пренася директно върха маникюра за зимата. Нанесете два слоя от него, финализирайте с топ лак и направете кадър за Instagram акаунта си. 

ЗДРАВЕЙ, ЛЕОПАРДОВ ПРИНТ Каквото и да е мнението ви за него, има известни периоди, в които той се завръща с пълна сила. Такъв е и случаят сега, когато ще имате нужда от бежов нюанс лак, една идея по-тъмен такъв и клечка за зъби, с която да направите точките. Лесно и впечатляващо! 

ЗДРАВО СТЪПИЛИ НА ЗЕМЯТА Не само че този маникюр е страшно красив, но и сред най-актуалните тенденции за студените дни. Нужни са ви пет цвята и време, в което да постигнете желания ефект. Пригответе сребро, бронз, злато, розово и бяло, със сигурност ще очаровате всички!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA