Маникюр, достоен за всеки Instagram акаунт

Така де, брои ли се изобщо, ако всичките ви 200 последователи не знаят за него?

Фотография: pexels.com

Признайте си, че каквото и beauty/fashion решение вземете за себе си, вътрешният порив да го споделите с вярната си Instagram аудитория понякога е по-силен дори от желанието за храна. Разбираме, затова се разровихме дълбооооко в хаштаговете на социалната мрежа и открихме няколко попадения, които ще направят ноктите ви звездите на деня.

ЦВЕТОВЕ, ЦВЕТОВЕ И ПАК ЦВЕТОВЕ Ако не може да се спрете на един, изберете много. Започнете с основните и плавно преминавайте към допълнителните. Нека все пак има поне два нюанса, които доминират.

В ПЪЛНА ХАРМОНИЯ Китайската философия намира място и сред актуалните тенденции при маникюра. Пробвайте я в зелено или тюркоазено, сигурни сме, че ще се влюбите.

КОЙ Е ДОБЪР ПО ГЕОМЕТРИЯ? Ние със сигурност не сме, но не са ни необходими познания за равнобедрените триъгълници, за да знаем, че с тази визия ще очаровате навсякъде.

ПАСТЕЛЕН КАМУФЛАЖ Противоположностите се привличат и зеленикавият тренд получава своя нов прочит в така актуалните пастелни цветове.

ИСТИНСКО ИЗКУСТВО Няма как да сбъркате с класиката, особено ако изберете красива цветова палитра. Повечето звездни експерти са влюбени в прасковеното и розовото. Вероятно и вие.

ПРИНТОВЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР Не е никак изключено това попадение да ви изглежда безумно странно и невъзможно за изпълнение, но се замислете - с него нямате нужда от каквито и да било други аксесоари. За поне две седмици и половина.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA