Червеният лак на Селена Гомес е идеален за празниците, а и след тях

Черешовият нюанс ни накара да мечтаем за Коледа.

Ася Иванова
Ася Иванова 14 декември 2023

Традиционният за Коледа червен цвят е любим на всички нас и Селена Гомес не е изключение. Поп дивата ни показа последната си афера с черешовия нюанс, който е идеален за празниците, а и за след тях.

За празничните вечери певицата залага именно на червения цвят на ноктите, които са прекрасен акцент дори за по-семпъл празничен тоалет. Кадърът със страхотната визия на Селена е дело на дългогодишния й гримьор - Том Бачик, който публикува снимката в своя Instagram. На него тя позира, държейки чаша с гореща напитка и е облечена с кожено палто и с черен шал, с които да победи студа в Ню Йорк. Впечатление правят "Glazed Fire" ноктите й с къса квадратна форма, които са всичко от което имаме нужда този сезон. Но Селена не е единствената известна дама, която залага на яркия цвят за ноктите. От Megan Thee Stallion до Меган Фокс и Хейли Бийбър - всички те са почитателки на алените нюанси в маникюра за празничната си визия.

Ако и вие искате да заложите на този нюанс, може много лесно да го постигнете. Бачик споделя какво да направим. Първо отстранете остатъчния лак, който имате върху ноктите, с лакочистител. След това изрежете и изпилете ноктите си до желаната дължина, преди да нанесете масло върху кожичките, за да ги омекотите и избутате назад. Избършете ноктите с лакочистител, за да премахнете излишната мазнина и полирайте повърхността с топ лак, преди да нанесете любимия си основен червен лак. След като нанесете два или три слоя от аления цвят, оставете да изсъхне добре и нанесете топ лак. След това добавете доза масло за нокти и ще имате перфектният за празниците маникюр.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA