Бъдещето започна: 5 страхотни мобилни приложения за красота

Добавената реалност, невронните мрежи и други технологии отдавна са се настанили в нашите смартфони, но ние все още ги използваме предимно за снимки и чатове. А те отдавна са в състояние да правят много повече.

YouCam: приложение, което дава съвети за красота

Класическото приложение-камера, което маскира недостатъците, добавя грим и забавни стикери към селфитата, сега минава на ново ниво. С помощта на YouCam можете да анализирате състоянието на кожата си, както и да изберете продукти за грижа и декоративна козметика на различни марки. Пълнофункционален личен асистент за разкрасяване в телефона.

мобилни приложения за красота

Spotscan: изкуствен интелект за диагностика на акне от La Roche-Posay

Приложението на френската марка ще помогне да се анализира състоянието на кожата с акне. Преди да разработи този софтуер, екипът на La Roche-Posay е прегледал хиляди снимки на хора с проблемна кожа и е помолил дерматолози от цял свят да анализират това, което виждат. Услугата сканира селфито и определя степента на тежест на несъвършенствата, както и предупреждава, ако трябва да се консултирате с лекар.

мобилни приложения за красота

Tibot: при всякакви проблеми с кожата

Приложението е насочено към бърз анализ на подозрителни промени в кожата, независимо дали става дума за лющене, обрив или промени във вида на бенките. Качете снимка на проблемната област, отговорете на няколко въпроса и ще получите примерна диагноза, ще разберете дали е неотложно посещението при лекар. Също така, като използвате приложението, можете да проучите по-подробно диагнозата на лекаря (ако тя вече е налична) или например да анализирате възможните причини за косопад.

мобилни приложения за красота

Troveskin: дневник за грижа за кожата с анализ на прогреса

Това е изкуствен интелект за младост и красота на кожата. Сканирайте лицето си, наблюдавайте напредъка, изпълнявайте различни задачи, правете тестове и получавайте награди. Дневникът на наблюденията на кожата ще ви каже какво може да подобрите в домашните и професионалните грижи за нея и също така ще анализира средствата, които използвате (кремове, пилинги, гелове и т.н.). Освен това, приложението позволява да следите напредъка и при други потребители, да прочетете последните статии на експерти и новините в областта на грижата за кожата.

мобилни приложения за красота

Style My Hair: избор на цвят на косата в реално време

Ако се опитвате да използвате популярните snapchat филтри, то това приложение със сигурност ще ви се стори познато. L'Oréal Paris стартира проект, който използва технология с добавена реалност, за да изгради нов образ в реално време. С помощта на приложението можете да пробвате новата прическа, която винаги сте искали, и дори да видите как ще изглеждат е с розова или друг цвят коса. Когато получите образа, който ви харесва, време е да отидете до фризьора.

мобилни приложения за красота

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA