Енергия и блясък: Миранда Кер пусна нова козметика с витамин С

Миранда Кер отдавна вече не е само модел: тя разработва собствена козметична марка Kora Organics. В състава ù влизат натурални съставки, растителни екстракти и дори вода, която е предварително престояла с кварц - Миранда вярва в силата на кристалите. Бестселърът на марката е маслото с екстракт от нони: Миранда го обожава и постоянно го препоръчва на своите абонати.

Новият продукт е Noni Bright Vitamin C Serum. Формулата му включва комплекс с висока концентрация на витамин С, екстракти от маслинови листа, вишни и червени чушки, нони, както и кори от портокал и лимон. Как действа серумът? Овлажнява кожата, подобрява нейната еластичност, намалява появата на пигментация, справя се с първите признаци на стареене.

Нони (Morinda citrifolia) е плод с горчив вкус и неприятен аромат, но е толкова полезен и лековит, че го наричат „древният аспирин”.

Голямата ценност на нони е, че спомага за образуването в организма на жизнено необходимия моноазотен окис (NO), без който животът не може да продължава и минути. Чудодейната молекула на живота – това е определение на самите учени за аминокиселината L-аргинин. Нашият организъм преобразува L-аргинина в азотен оксид – съединение, което помага на кръвоносните съдове да се отпуснат, да се отворят широко за по-добро кръвообращение.

„Използвам този серум всяка сутрин: укрепва и овлажнява кожата, а също и я предпазва от агресивните влияния на околната среда”, споделя усещанията си за новия продукт Миранда.

Noni Bright Vitamin Serum
Noni Bright Vitamin C Serum

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA