Какво прави Кейт Хъдсън, за да изглежда добре?

Първо правило на красотата: Пийте МНОГО вода!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 декември 2019

Кейт Хъдсън винаги е била под светлината на прожекторите и не са никак малко хората, които се възхищават на нейната перфектна фигура и естествена красота. Актрисата, автор и майка споделя, че ключът към нейното "младежко" излъчване е перфектната кожа.

В свое скорошно интервю Хъдсън изразява надеждите си, че кожата ѝ ще остане винаги свежа и безпроблемна. Русокосата красавица споделя, че успява да постигне това с пиене на вода и допълва, че доста често сме склонни да пренебрегваме масажите на лицето, а именно те са един от ключовите фактори за свежото излъчване на кожата. "Масажираме тялото си, но забравяме лицето. То също има нужда от почивка, особено в натовареното ежедневие".

hudson

Актрисата, станала известна с ролята си във филма "Как да разкараш гаджето за 10 дни", съветва всички свои почитатели да залагат на козметика с органичен състав. Когато има нужда от специална подготовка за важно събитие или поява на червен килим, Кейт се консултира със своя близка приятелка дерматолог, която по нейни думи, прави "най-добрата маска за лице от билки и някакъв вид киселина". Самата тя се е опитвала да вземе оригинала на рецептата, но и до момента, той остава тайна.

Когато не е в ръцете на експерт, Хъдсън залага главно на хидратацията. "Водата за мен е истински лек. Когато пия хубава вода, кожата ми изглежда добре. Ако трябва да консумирам само едно нещо до края на живота си, то ще бъде вода."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA