Козметичната рутина на Риана се състои от 3 прости стъпки

И, да, разбира се, че тя е насреща, за да ги сподели с нас. Защото е Риана и защото няма друга като нея!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 август 2020

Когато си най-голямата поп звезда, моден дизайнер и козметичен магнат в шоубизнеса (знаете, че я харесваме, не ни съдете), напълно нормално е от теб да се изисква да изглеждаш добре през цялото време. Това обаче далеч не означава, че е лесна и постижима задача, която би ни отнела няколко секунди.

Достатъчно е да попитате Риана, защото тя отлично знае, че здравата и сияйна кожа не идва от най-скъпите козметични продукти и безкрайните часове, прекарани пред огледалото, а от простата и ефективна рутина. Септемврийската звезда на Harper's Bazaar споделя с YouTube последователите на списанието именно тези свои ценни съвети, появявайки се успоредно на корицата на всички 26 международни издания.

"Винаги съм виждала марката Fenty като нещо повече от просто грим и знаех, че искам да направя грижа за кожата от самото начало", казва Риана за колекцията си Fenty Skin, която пусна на пазара в края на юли. "Трябва да живеете с формулите за известно време и да ги тествате по различни начини. Грижата за кожата е много по-различна от грима, отнема много повече време."

https://www.instagram.com/p/CDeJfdOnvwK/

Риана разчита на почистващ продукт, хибриден серум и хидратиращ крем със SPF 30. Всички артикули, разработени от самата нея, са без мазнини и с изцяло природосъобразен състав. "Грижа за кожата, това е истината. Или работи, или не работи. Няма къде да се скриете." Ако искате да разберете всички любими продукти на Рири и как тя поддържа себе си толкова огнена, изгледайте видеото по-горе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA