В градината на природата

Цъфти българската натурална козметика Debora Golden Nature

Кристина Гочева
Кристина Гочева 16 октомври 2020

Напоследък дори когато избирам и тествам козметика се водя от идеята, че давайки подкрепата си за малкия бизнес, всъщност подкрепяме нечия мечта.

 

https://www.instagram.com/p/CEty_B6jmkI/

 

Отвъд всякакви националистични пориви тип „изберете българското", мога да споделя, че за щастие вече съществуват добри примери за родна козметика, изцяло създадена с натурални съставки, не тествана върху животни и отговаряща на персоналните нужди.

 

https://www.instagram.com/p/B7VIb2VDLNN/

 

Срещам ви с един от тях - Debora Golden Nature, родена след години практика в сферата на козметичните услуги и ароматерапията. Време, което трупа опит и знания, за да случи точното предложение от правилни грижи за кожата на всеки един клиент и балансираното използване на различни съставки - за нуждите на всеки тип кожа. 

 

https://www.instagram.com/p/B8ou1vNjWZq/

 

Да се отговори на персоналните изисквания в забързаното ежедневие е предизвикаелство, което Debora Golden Nature приема, за да ни дари със здрава, добре хидратирана и сияйна кожа, в която не само изглеждаме добре, но и се чувстваме така.

 

https://www.instagram.com/p/B8LvhGnDN8Y/

 

Успешната философия на марката е построена върху изцяло натурални съставки, чисти извлеци от растенията и благотворното влияние на природните богатства.

 

https://www.instagram.com/p/CC7zCiMjBQO/

 

Концепциятa less is more намира своето изражение в използването на малко компоненти, но всички натурални, даряващи кожата с най-необходимото без да я претоварват като я оставят свежа, подхранена и неустоима.

 

https://www.instagram.com/p/CCqZYyBDt7O/

 

Сред любимите ми попадения са измивен мус с роза дамсцена и нежната грижа за околоочната зона с пчелен восък, тамян и оризови трици.

 

https://www.instagram.com/p/CE56cyBjInM/

 

Скоро Debora Golden Nature ще ни зарадват и с нова серия "Грижа за най-малките”, включваща шампоан, душ гел 2 в 1 и крем против подсичане. 

Очаквайте и нов серум с авокадо, който ще бъде част от лимитирана линия.

 

Вижте повече на deboragoldennature.com

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA