Портфейл, ключове, маска и... Biphase Lipo alcoolique на Bioderma

Сещате ли се за онзи ужасно банален журналистически въпрос, който преди няколко години беше на мода: „Какво има в дамската ви чанта?". Върнете се към заглавието – това е моят отговор на същия въпрос. Първите три вещи са ясни, а и не смятам, че са толкова интересни. Но сигурно се питате какво точно е Biphase Lipo alcoolique. Веднага ви отговарям – новият ми любим дезинфектант.

Истината е, че допреди година и половина въобще не съм използвала такъв тип продукти, но както животът ни се промени за един ден, така стана и със съдържанието на този истински хаос, наречен дамска чанта. Дезифектантът буквално измести червилото, чийто цвят няма как да видим под маската. За съжаление. Но такава е реалността и ние трябва да се адаптираме към нея.

57

Както го правят и от Bioderma. Малко след началото на пандемията марката започва да разработва нов вид продукт, който хем да унищожава вирусите и бактериите, хем да се грижи за кожата на ръцете ни. И така създават Biphase Lipo alcoolique – Липо-алкохолна двуфазова грижа за кожата на ръцете.

Когато от Bioderma ми изпратиха иновативния си продукт, се зарадвах като дете. Наистина. От една страна, защото много харесвам марката, а от друга – защото ще имам възможността да съм сред първите тествали този първи по рода си „козметичен вируцид". Какво означава това? Това означава, че Biphase Lipo alcoolique унищожава цели 99.9% от вирусите и бактериите. Но в същото време възстановява липидите в кожата и я предпазва от неприятното, а често и болезнено изсушаване и други видове раздразнения.

Как става това? С уникалната му двуфазна формула – 90% от нея е алкохолна, 10% е липидна. Първата се грижи за дезинфекцията, а втората за здравето и мекотата на кожата.

57

За малко повече от седмица успях да се уверя, че редовната употреба на Biphase Lipo alcoolique е истинско удоволствие. Ще започна с това, че флаконът е малък и не заема много място в чантата. Продуктът е под формата на спрей, което за мен е плюс, тъй като не харесвам особено гелообразните формули.

57

Ако сте ползвали и други продукти с двуфазна формула (например за почистване на грим), знаете, че за да се активират, те трябва да се разклатят добре преди употреба. След като го направя, пръскам 2-3 пъти в дланта си и разтърквам ръцете. Веднага се усеща лек алкохолен аромат, но той изчезва буквално за секунди. След това ръцете не миришат на нищо. Няма го и онзи неприятен лепкав филм, който лично мен ме дразни ужасно. Ръцете остават меки и нежни, сякаш сте нанесли лек крем.

Но най-важното е, че проблемите, които имах след употребата на други дезинфектанти като сухота и изпръхване на кожата, изчезнаха. Сега ръцете ми изглеждат и се чувстват така, както преди пандемията и преди интензивната употреба на дезинфектанти – меки, нежни и хидратирани.

Само седмица ми беше достатъчна, за да разбера, че Biphase Lipo alcoolique ще заеме своето достойно място в чантата ми заедно с червилото. Все още имам надежди за червилото... И да не забравя за финал да ви кажа нещо много важно. NAOS, фирмата, чиято собственост е Bioderma, обяви, че 100% от печалбите при продажбата на Липо-алкохолната двуфазова грижа ще отидат за предотвратяване на епидемиите по света. Аплодисменти!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA