Категоричното решение за всички белези и стрии

Продуктите на Bio-Oil са задължителни за всяка жена, която иска да изглежда и да се чувства удобно в кожата си.

03 май 2021

Безспорен факт е, че промените в тялото (разбирайте: стриите и белезите) могат да помрачат усещането за нещо искрено специално, вълнуващо и голямо, каквото например е бременността. Или лятната ваканция.

Без значение дали сме в очакване на наследник, на горещи плажни преживявания или просто сме решили, че е време за положителна промяна, повечето от нас избират да поставят акцента именно върху самия проблем, а не върху решението му. А то се крие в продуктите на Bio-Oil.

57

Специалното масло Bio-Oil се грижи за кожата и подобрява вида ѝ, заличавайки стрии, белези и пигментация. Леката му и немазна структура позволява бързо абсорбиране, бори се с неравномерния тен и сухотата, и е изключително подходяща за предотвратяване на риска от появата на стрии по време на бременноста, включително и при рязката промяна в теглото.

Маслото не задържа кислород, което дава възможност на растителните екстракти и витамините да достигнат пълния си потенциал и сила на действие. Освен това е хипоалергенно, подходящо за чувствителна кожа и може да се употребява както върху лицето, така и върху тялото.

57

От личен опит споделяме, че не е никак лоша идея в козметичния си арсенал да добавите и гела за суха кожа, който осигурява усещане за комфорт и дълбока хидратация, възстановява горния липиден слой и запазва влагата. Точно това го прави изключително подходящ и за чувствителна кожа.

Няма нужда да ви казваме, че Bio-Oil е категоричен №1 против белези и стрии в 25 държави. Само по себе си, това е вашето финално убеждение, че не сте сами в борбата с несъвършенствата по тялото. Важно е работещото решение.

Повече информация ще откриете на bio-oil.com/bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Pexels.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA