Намалете бръчките с 16% за четири седмици

Знаете, че грижата за здравата и красива кожа започва късно вечер, нали?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 октомври 2021

Фотография: PR, Pexels

Със сигурност имате рутина, която следвате всяка вечер - чаша чай преди сън, няколко страници от интересна книга или епизод от сериал, който е завладял вниманието ви напоследък. А знаете ли коя част от рутината ще се хареса на кожата ви най-много? Ние знаем.

Vichy представя на пазара нощен крем Liftactiv Collagen Specialist, който съдържа комбинация от мощни съставки, стимулиращи производството на колаген и намаляващи оксидативния стрес върху кожата, успоредно с видимите признаци на стареене и пигментните петна.

57

И това не е всичко! Тайната на нощната грижа се съдържа в основната съставка на продукта - ресвератрол, който спомага за намаляването на бръчките, прави кожата ви по-стегната, а тенът ви по-равномерен. Така нощният крем Liftactiv Collagen Specialist лесно се превръща в незаменима част от съкровените моменти всяка вечер.

57

Дерматолозите се сблъскват с въпроса дали е необходимо да се използва специален крем за през нощта. В рамките на деня обаче кожата на лицето е изложена на фактори като UV радиация и замърсяване, които ускоряват увреждането на колагеновите влакна. Ето защо нощта е най-доброто време за подпомагане на кожата да активира собствените си защитни механизми и точно тогава тя усвоява най-добре активните съставки от продуктите.

В комбинация с Liftactiv Collagen Special Day Cream, който благодарение на специална комбинация от съставки – пептиди с противостареещо действие, витамин CG и вулканична вода Vichy, стимулира естественото производство на колаген в кожата, действа върху хиперпигментацията, подсилва естествената защита и доказано намалява бръчките с 16% след четири седмици и с 24% след само осем седмици употреба, ще дадете на кожата си оптимални резултати - по-малко бръчки, по-равномерен и сияен тен.

Вижте повече на Vichy.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA