Хайде веднъж завинаги да се справим с хиперпигментацията

Има няколко вида хиперпигментация, но решението на проблема е едно и идва от лабораториите на Vichy.

Фотография: Pexels, PR

Сигурен съм, че много пъти сте чували "хиперпигментация". Но също като с останалите куп сложни и объркващи термини в beauty индустрията, и тук има много въпросителни, които тепърва предстои да превърнем в точки.

Хиперпигментацията се определя като по-тъмен цвят на кожата на мястото на белези от пъпки, пигментни петна по време на бременност и старчески петна. И въпреки факта, че те не са вредни за здравето, малките несъвършенства привличат нежелано внимание и влияят зле на самочувствието.

vichy

Поради високата концентрация на активни вещества, които се насочват към бръчките, серумът Vichy Liftactiv B3 срещу хиперпигментация и бръчки успешно минимизира тъмните петна и намалява признаците на стареене, което го прави един от новите любими козметични продукти.

Vichy Liftactiv B3 dark spots серум против хиперпигментация и бръчки има хипоалергенна формула, обстойно тествана върху над 150 жени с различни типове кожа в клинични и потребителски проучвания. Те показват, че серумът намалява видимостта на тъмните петна с до 71% и увеличава блясъка на кожата с 15%, като в същото време изравнява тена с 10%. Високата концентрация на активни съставки пък действа на множество нива върху кожата, елиминирайки петната в най-дълбокия слой на епидермиса, като същевременно премахва видимата част на повърхността.

vichy

Ниацинамидът - друга съставка, която почти на 100% сте чували, но абсолютно не разбирате, е вид витамин В3. Той не само избелва тъмните петна, но и намалява бръчките, облекчава раздразненията, хидратира, третира предразположената към акне кожа и е подходящ за всички типове кожа. Ниацинамидът видимо намалява петната в базалния слой на кожата, докато гликоловата киселина действа като ексфолиант.

И понеже когато говорим за реални резултати, ние наистина предпочитаме да обръщаме внимание именно на тях - новото предложение на Vichy ексфолира повърхностните клетки на кожата, повлиява синтеза на колагена, минимизира фините бръчки. В същото време отстранява мъртвите кожни клетки, изсветлява и изравнява тена, а кожата наистина изглежда по-гладка и по-красива.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИМА КАК ДА СЕ СПРАВИТЕ С ПРОБЛЕМНАТА ТЕКСТУРА НА КОЖАТА

vichy

Ако всичко това е постижимо само с един продукт, веднага сме склонни да му дадем шанс. Смятаме, че ще останем очаровани.

Повече информация може да откриете на vichy.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA