Обича ме, не ме обича, обича ме

Biologique Recherche винаги ни обича. Затова представя нов начин слънцето да ни обича още повече.

Казвали сме го много пъти, но ще го кажем отново. Обичаме споделените моменти с Biologique Recherche, защото в тях се чувстваме специални. Сякаш на човека отсреща наистина му "пука" за теб и наистина те обича. И това наистина ни харесва.

Същото усещане имахме и в рамките на последното събитие на бранда, по време на което Весела Куртева и д-р Гергана Манолова представиха най-новия продукт в портфолиото на марката.

Biologique Recherche

Protection U.V. Corps SPF 25. разполага с иновативна комбинация от 100% натурални екологични, безопасни за рифовете филтри. Защитава епидермиса от вредното въздействие на видимата светлина, UVA, UVB и инфрачервените лъчи. Богат на овлажняващи и регенериращи активни съставки, помага и за предотвратяване на стареенето и дехидратацията на кожата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИЗЧЕРПАТЕЛНИЯТ ГИД КЪМ БЕЗПОГРЕШНАТА СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Biologique Recherche

Без да има нужда от излишни обяснения, които вероятно сте получили в часовете по биология или ако сте ни следили достатъчно отблизо, от нас - слънцето е от съществено значение за живота и синтеза на витамин D, но в същото време прекомерното излагане под лъчите му може да повлияе на здравето, особено на кожата, с краткосрочни и дълготрайни последици.

Като допълнение към вече съществуващата слънцезащитна линия за лице, Biologique Recherche разширява гамата си със специфичен продукт за тяло, използвайки нови научни постижения, за да се бори ефективно с вредното влияние на слънцето.

Biologique Recherche

Как да разбирате казаното дотук? В състава на Protection U.V. Corps SPF 25 ще откриете 100% натурални, минерални и растителни филтри. Патентованата технология Triple Shield Complex осигурява пълна защита чрез запазване на слънчевия капитал на кожата, а слънцезащитната филтърна система ограничава освобождаването и разпространението на слънцезащитни кремове в океана. Като член-основател на организацията OceanoScientific, за Biologique Recherche опазването на океаните е от съществено значение.

Biologique Recherche

Отвъд защитата от UVA и UVB лъчите, правилният слънцезащитен продукт предотвратява фотостареенето и категорично детронира дехидратацията. Не забравяйте, че за оптимални резултати трябва да нанасяте поне на всеки два часа, особено след изпотяване, плуване или изсушаване.

Обича ме, не ме обича. Можем да сме сигурни - Biologique Recherche ни обича. Знаем го отдавна, но сме длъжни да повторим. Имайте прекрасно лято!

Biologique Recherche

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA