10 Kiehl's продукта, които да пробвате поне веднъж в живота си

Чувствайте се свободни да споделите този списък с приятели, със семейството си, с любимия човек, с някое друго свое Аз.

Няма да лъжем. Когато новината, че Kiehl's пристига у нас, успя да влезе в редакцията на GRAZIA, бяхме развълнувани. Около месец, преди светът да сложи функционирането си на пауза, всички присъствахме на откриването на техния първи магазин и веднага разбрахме, че заедно ще дадем съвсем ново начало на грижата за кожата. Начало, при което объркващите съставки са заменени от прости, работещи такива. Начало, за което качеството е по-важно от количеството. Начало, ясно демонстриращо, че фармацевтичният, научен подход към цялата философия всъщност е най-полезната практика.

Казвайки това, сигурни сме, че вече сте пробвали поне един (да не кажа пет) продукта на Kiehl's и сте влюбени в тях. Ние обаче направихме списък с 10 предложения, които всеки трябва да пробва поне веднъж в живота си. Не сме най-големите фенове на "трябва", но вярваме, че е трябва да го направите. Трябва да видите магията в действие.

Ultra Facial Cream

В тийнейджърските си години имах мазна кожа. Няколко години по-късно тя се оказа в другата крайност - стана страшно суха. С течение на времето проблемът се нормализира, но правилото за ежедневно хидратиране остана. Затова се чувствам длъжен да започна с Ultra Facial Cream. Бестселърът на Kiehl's осигурява трайна хидратация, гарантира здрава и гладка текстура, а най-хубавото е, че попива бързо. Тоест съвсем спокойно може да го нанесете, докато пътувате към Мексико или бързате за среща в другия край на града.

Creamy Eye Treatment with Avocado

Кремообразната формула с масло от авокадо, бета-каротин и масло от ший е това, което прави Creamy Eye Treatment with Avocado такъв хит. Суперкомбинацията се грижи за деликатната зона под очите и е перфектното решение за всеки тип кожа. С други думи, ако напоследък спите по-малко, отколкото са обещанията на Риана за нов албум, не го подминавайте. За нищо на света. Особено ако излизането за "вечеря" често завършва с прибиране след 3 сутринта.

Midnight Recovery Concentrate

Споменавайки малките часове на нощта, държа да отбележа, че мултитаскингът в тях е напълно възможен. Любимото нощно масло за лице на Kiehl's - Midnight Recovery Concentrate съдържа етерично масло от лавандула и масло от вечерна иглика, което, факт, може да звучи като екзотична чай комбинация, но в същото време събужда с реални резултати. Разбирайте: видимо намаляване на фините линии и несъвършенствата. Сякаш току-що сте открили тайната на вечната младост. Ако имате друга интерпретация за нейното съществуване, знаете къде да ни намерите.

Vitamin C serum

Можем да поспорим, ако смятате, че не сме прави, но през последните няколко години beauty индустрията издигна в култ продуктите с витамин C. Смятаме обаче, че Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate казва достатъчно. Този уникален серум с витамин С усилва сиянието на кожата и й помага да остане стегната като видимо намалява фините линии, бръчките и порите по нея. С формула с 10,5% L-аскорбинова киселина и 2% аскорбил глюкозид плюс хиалуронова киселина, този патентован, несъдържащ вода концентрат веднага те кара да осъзнаеш, че е необходимо да влезеш в магазина на Kiehl's и да попиташ за него. Пък нека последният затвори вратата.

Calendula Herbal-Extract Toner

Много често чуваме как еди-какво-си е новото черно, но истината е, че класиката е класика с причина. Само погледнете Calendula Herbal-Extract Toner. Класическият тоник за лице е категоричен фаворит в портфолиото на марката още от 60-те, но формулата му с невен, корен от репей и алантоин е актуална и до днес. Чиста кожа, без да се налага да търсите в Google значението на всички съставки в етикета и да се плашите от прочетеното?That's your choice!

Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Често не съм сигурен колко тънка е границата между практичността и личните словоизлияния, но когато опитах Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask за първи път, буквално имах чувството, че съм с ново лице. Маската с амазонска бяла глина (наистина, от устието на река Амазонка) помага за извличането на замърсяванията, прави кожата по-гладка и омекотена, но най-вече удря кроше на отвратителните пори, които все в някакъв момент са по-видими от тазгодишната есенна колекция на Valentino. Препоръчваме с две ръце! И два крака.

Creme de Corps

И докато повечето хора смятат, че грижата за кожата свършва с грижата за лицето, отдадените ентусиасти не пропускат тялото. Любим още от 80-те години на миналия век, също като Мадона, Creme de Corps е лосион за тяло с какаово масло, бета-каротин и сквалан. Какво да очаквате от него? Опаковка в страхотен цвят, няколко допълнителни продукта в едноименната линия, гарантирани резултати. О, и усещането за мекота. Такава, каквато не сте изпитвали много пъти в живота си.

Kiehl's

С началото на лятото категорично обръщаме повече внимание на продуктите, които едновременно успокояват кожата, но и осигуряват по-високи нива на хидратация. Затова, на вашето внимание, Calendula Petal-Infused Calming Mask. Подходяща е за всички типове кожа, прави я по-мека, възстановена и балансирана, а най-хубавото е, че видимите признаци на дискомфорт, включително суха кожа и зачервяване, изчезват само след 15 минути. Не че трябва да забравите продуктите със SPF фактор (недейте, никога!), но е хубаво да знаете, че има помощник, ако случайно трите коктейла ви ударят право в главата и заспите неподготвени.

Super Multi-Corrective Cream

Отдавна сме стигнали до плашещия извод, че стареенето започва много преди първата цифра на тортата да се окаже "4", така че продукт, който работи именно върху този проблем, никога не е излишен. Super Multi-Corrective Cream се изправя срещу 7 ключови (и, уви, видими) признака на стареене - фини линии, бръчки, загуба на еластичност, неравномерен цвят, неравномерна текстура, все в тази посока. Не знаем дали всяка сутрин ще се събуждате като Джей Ло, но сме убедени, че ще останете доволни.

Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Черешката върху нашата Kiehl's торта слагаме с Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash. Пяната за дълбоко почистване отстранява замърсявания, детронира признаци на омазняване и дълбоко почиства кожата, така че за секунди да изглеждате сякаш току-що се връщате от три седмици, прекарани на някой екзотичен остров. Ако не почиствате правилно - нито милионите пластове грим, нито десетките други skincare продукти ще свършат работа. Просто няма как. Чухме ли да натискате "добави в количката"?

Повече информация и още от продуктите на Kiehl's може да откриете в техния магазин в Paradise Center и онлайн на kiehls.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA