Защо основата е задължителна в сутрешния ни ритуал?

Тайната на това, грима ни да изглежда свеж през целия ден е само един продукт

Всички искаме грима ни да издържа през целия работен ден и дори за вечерното парти да изглеждаме свежо. Всяка една дама се е сблъсквала с неприятното чувство още след обедната почивка, да няма и следа от сутрешния си грим.

facemakeup

Тайната на това, лицето ни да изглежда свежо, сякаш току що сме нанесли продуктите е проста. Не ни е нужен по-покривен фондьотен, нито повече пудра. Един, единствен продукт се явява като магьосник и ни кара да се поглеждаме с усмивка в огледалото, защото знаем, че няма да имаме нужда от ретуш.

Основата, мили дами! Или още срещана като база. Тя е добрата фея, която поддържа грима ви перфектен.

mm

Тя играе същата роля като основата при строенето на къща. Изключително важна е за по-нататъшната устойчивост на следващите продукти.

Базата прави невидим филм, между грима и кожата, не позволява фондьотенът да попива и да изчезва във времето. Разбира се, има различни видове и е важно да изберете според вашия тип кожа.

мм

ЛЪЩЕНЕ В Т-ЗОНАТА

Ако имате проблем с омазняването използвайте матираща база, която ще предпази кожата ви от лъщене. По този начин ще имате дълготраен грим и матирана кожа без наслагване на пудра.

СУХОТА

Сухите кожи са известни, че фондьотенът изчезва за минимално време. Навлиза във финните линии и се подчертават всички несъвършенства. В този случай, използвайте хидратираща основа. Тя ще даде нужната хидратация и мекота на кожата, а гримът ще стои на повърхността.

НЕРАВЕНСТВА ПО КОЖАТА

При повече несъвършенства, за които фондьотенът не е достатъчно покривен, използвайте изглаждащ вариант. Запълва там, където е нужно и кожата става гладка като платно.

нн

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA